Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció közben ti is jobban kívánjátok a szexet? Én folyamatosan tudnám csinálni ilyenkor. 21L
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 21:35
11/19 anonim válasza:
Nekem hatalmas görcseim szoktak lenne, ezért olyankor a hátam közepére sem kívánom a szexet.
12/19 anonim válasza:
#11 szexelni én se akarok mensi alatt, viszont a libidóm nagy. Masztizni szoktam.
13/19 anonim válasza:
Az én csajom olyan mint a 11-es, pedig csikló orgazmusos, de olyankor még az sem kell neki, de szerencsére engem lerendez bármikor, kézzel, szájjal, mellel.
14/19 anonim válasza:
13-as ez a hozzáállás és fogalmazás olyan ocsmány, hogy semm tisztelet nincs benne a lányok felé.
15/19 anonim válasza:
#2-es válaszoló vagyok.
A #10-es miért nem lett olyan durván lepontozva, miért csak én?
16/19 anonim válasza:
Nincs ebben semmi tiszteletlenség szerintem a nők felé, mire gondolsz pontosan??
17/19 anonim válasza:
Párommal rendszeresen szexelünk akkor is ha megvan neki, ha kívánja megkapja 😊
18/19 anonim válasza:
Én sem riadok vissza ha mensi alatt kell szexelnem a partneremmel..
35 független férfi ( írhatok) nők lányok írhatok..
19/19 anonim válasza:
Simán be vállalnám lányok ha van kedvetek…
Nem vagyok finnyás 🫢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!