Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfiak legnagyobb része...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak legnagyobb része nem szereti a kövér nőket, legalábbis itteni kérdések alapján, akkor hogy lehet hogy ennyi erősen túlsúlyos prosti hirdet?

Figyelt kérdés
Az itteni kérdések alapján azt gondolnám, hogy ingyen sincs nagy igény ezekre a nőkre… Akkor pénzért hogy adják el magukat?

2022. okt. 27. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6%

Hát szerintem nem ez a fontos, hanem hogy legyen kedve az egészhez, jó értékelései legyenek. Gondolom én. Amikor nézegettem őket, akkor volt is olyan fiatal dagi lány, akinek sokkal jobb értékelései voltak, mint a 9/10-eseknek. Szűzként egyszer voltam egynél szopáésért, húsosabb prosti egyszerűen szimpatikusabbnak tűnt. Élőben +10 kg, -10 cm és +2 vonó volt, így már annyira nem tetszett.. de legalább tényleg kedves volt.

Jelenleg a +5-10kg felesleg jön be a legjobban. Annál több inkább ne legyen. Az az elméletem, hogy mivel sok férfinak (köztük nekem is) csak túlsúlyos nők, deszkák, csúnyácskák jutnak, így gyermekkortól kezdve kialakul egy stockholm-szindróma ezek iránt a zsánerek iránt.

2022. okt. 27. 23:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!