Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mennyi esélyem van, hogy a 12 centis mikropéniszemmel elfogadjon egy nő, hogy társat találjak az abnormális adottságom ellenére?
Oké értem, talán elkeseredésemben túloztam, mikor a mikropénisz jelzőt használtam a farkamra. De ez a lényegen nem változtat, akkor is nagyon kicsi, nem normális, hogy csak ekkora.
A kérdésem továbbra is az, hogy mennyi esélyem van rá, hogy találok olyan nőt, aki egy ilyen apró kukival is élvezni tudná velem a szexet, aki így is szeretni tudna engem. Szinte lehetetlennek tűnik most nekem, hogy ilyen létezhet.
Az 1# es tökéletesen leírta.👍
Figyelj, ha így állsz bele a dologba, elárulom neked, lehetne akár 15 cm es is, bukásra vagy ítelve.
A farokméret adottság, nem tehetsz róla, nem igazán tudsz változtatni rajta.
Amit viszont tudsz, az hogy nem gyalulod le magad a sárga földig, a személyiséged legyen oké, legyél őszinte, humoros, kommunikatív.
Nekem 14 cm. Az két (!!) centiméter, érted?
Sohasem csináltam ebből parát magamnak és érdekes módon egy nő sem volt kíváncsi, hogy gyere csak, mérjük csak meg...
A nőknek a lelki oldal és a minőség számít!! Ezt vésd az agyadba, meg persze, hogy ne egy önbizalom hiányos, frusztrált , semmit nyújtani nem képes pasit lássanak benned.
Üdv 49/f
Így nincs esélyed ha ezen görcsölsz.
Úgy fogja neki hogy te aztán igazi bika vagy aki mindent megad a csajnak és ájultra keféli.
AZtán biztos lesz olyan akinek nem tetszel ,de lesz akinek te leszel a minden.
Közben meg te legalább jókat szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!