Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abnormálisan izgat az új emberrel történõ szex?
Logikus hogy egy bizonyos szinten mindenkit kevésbé izgat a hosszútávú partnerrel létesített szex, de számomra fétisszerūen izgató a gondolat hogy egy új emberrel, új lánnyal lépek szexuális kapcsolatba.
Habár nem feküdtem le sok emberrel mert igyekszem fantáziában megélni, nem hiszem hogy ez fenntartható hosszútávon, amennyiben kapcsolatot akarok.
Más érez így?
#1 19 vagyok.
#3 Undorodom mindkét általad említett típústól. Szívesebben ölném ki magamból inkább a hajlamot erre
Belémbeszéled hogy a szex addikcióm normális és az identitásom szerves része?
Ennél egy fokkal bonyolultabb a szexualitást illető pszichológia.
Pont emiatt az ignorancia miatt ítélik el a liberálisokat. Fogadd el ezt, fogadd el azt, mindent fogadj el, add át magad a hedonizmusnak mert amit az agyad pillanatnyilag kíván, az a helyes döntés
#6 nem beszélem beléd, hanem ez egy szimpla tény - a mélyen kondicionálódott szexuális preferencia nem módosítható. Ezer óra hipnoterápiával sem csinálsz egy melegből heterót. S elég sok ilyen szexuális preferencia van, nem csak a "beállítottság".
Ha nekem nem hiszel akkor keress fel egy pszichológust, de ugyanezt fogja mondani.
Semmi köze ennek a liberalizmushoz csak ahhoz hogy az ember szorongva akar-e élni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!