Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Abnormális szexuális izgalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abnormális szexuális izgalom egy pillanatra?

Figyelt kérdés

Nagy WC-re járva, néha nagyobbat "tolok ki". Ilyenkor nehezebb is, azonban amikor megindul és kijön, akkor egy pillanatra rám jön a szexuális izgalom és picit nedvesedem.

Úgy érzem tág vagyok és valamiért felizgat a dolog, de csak egy pillanatra. Nem maszturbálok rá.

Azonban néztem pár beteg videót ahol megnézhettem ahogy nagy WC-zik egy nő. Hányinger a salakot végig nézni. El is tekerem. Azonban a legvég~t megnézem miután kijött, egy pillanatra tényleg tág marad amíg össze nem húzod.... Izgató látvány.

Ez abnormális, vagy van más is aki hasonlatosan felizgul ilyesmire?

2022. aug. 24. 01:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is volt ilyen. N
2022. aug. 24. 01:46
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Annyi különbséggel, hogy én végig is nézem a videót. Nekem nem hányinger, mert elég nagy az ingerküszöböm.

Az tök normális, hogy egy kicsit tág marad a végén...

A záróizmoknak is kell egy kis idő.

De izgató, ebben igazad van.

2022. aug. 24. 02:10
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Én szívesen megnézném ahogy kakilsz 😅😅
2022. aug. 24. 02:33
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
E kérdés után kissé másként nézek a nőkre.
2022. aug. 24. 02:34
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Betegek vagytok
2022. aug. 24. 05:01
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

#5!

Kicsit nagyon túltoltad, szerintem. Szitok szavak nélkül is le lehetett volna írni. Ha nem érdekel a téma akkor ne reagálj rá! Téged meg az összes csaladtagodat kellene bezárni oda és azt tenni veletek amit írtál. Véletlenül se maradjon beloletek senki ezen a földön, mert veszélyesek vagytok a társadalomra.

2022. aug. 24. 05:29
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

Nekem ember ne mondja, hogy ez nem csak egy beteg kitalálció.

Kakilós videókat nézni, meg erre izgulni. Tényleg mi a franc bajuk van az embereknek? Mi történik??

2022. aug. 24. 06:00
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
Ez aztán komoly
2022. aug. 24. 08:34
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Azt mondják a férfiak a betegek, közben meg ilyenekre izgulnak...
2022. aug. 24. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is felizgulok, izgató de nem csak a vége hanem az egész úgy ahogy van! Most is kakilnom kell épp és játszani fogok az érzéssel hagyom , hogy ki be járjon még nem bírom ki , hogy kinyomjam az egészet!
2022. aug. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!