Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abnormális szexuális izgalom egy pillanatra?
Nagy WC-re járva, néha nagyobbat "tolok ki". Ilyenkor nehezebb is, azonban amikor megindul és kijön, akkor egy pillanatra rám jön a szexuális izgalom és picit nedvesedem.
Úgy érzem tág vagyok és valamiért felizgat a dolog, de csak egy pillanatra. Nem maszturbálok rá.
Azonban néztem pár beteg videót ahol megnézhettem ahogy nagy WC-zik egy nő. Hányinger a salakot végig nézni. El is tekerem. Azonban a legvég~t megnézem miután kijött, egy pillanatra tényleg tág marad amíg össze nem húzod.... Izgató látvány.
Ez abnormális, vagy van más is aki hasonlatosan felizgul ilyesmire?
Annyi különbséggel, hogy én végig is nézem a videót. Nekem nem hányinger, mert elég nagy az ingerküszöböm.
Az tök normális, hogy egy kicsit tág marad a végén...
A záróizmoknak is kell egy kis idő.
De izgató, ebben igazad van.
#5!
Kicsit nagyon túltoltad, szerintem. Szitok szavak nélkül is le lehetett volna írni. Ha nem érdekel a téma akkor ne reagálj rá! Téged meg az összes csaladtagodat kellene bezárni oda és azt tenni veletek amit írtál. Véletlenül se maradjon beloletek senki ezen a földön, mert veszélyesek vagytok a társadalomra.
Nekem ember ne mondja, hogy ez nem csak egy beteg kitalálció.
Kakilós videókat nézni, meg erre izgulni. Tényleg mi a franc bajuk van az embereknek? Mi történik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!