Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a lányról, akinek tetszik az alábbi képen látható test?
Tehát konkrétan egy ilyen test, egy ilyen has olyan szinten tetszik neki, hogy egy ilyet maga elé képzelve önkielégít.
Olyan fantáziái vannak róla, hogy a pasi odanyomja a fejét, de még csak nem is kéne feltétlenül odanyomni, magától is csókolgatná, meg az orrával is simizné a hasát, elképzeli, milyen illata lehet ott a bőrének, imádná, ahogy a szőrzet kissé csikizné az arcát, elképzeli, miközben guggoló helyzetben orálisan kényezteti a péniszét, közben a homloka folyton-folyvást nekipaskolódna a hasának, vagy esetleg a pasi a könyökén támaszkodva ráfekszik és a hasa odanyomódik az ő hasához, vagy éppen a lány fekszik hason a pasi combjai közé úgy, hogy az arcát a pasi hasára hajtja, mintha párna lenne és közben a pasi cirógatná a nyakát meg a haját, tehát mindezekből lényeg a lényeg, hogy a lány egy ilyen testről ábrándozik a fenti fantáziákkal.
Tulajdonítanátok ezeknek a vágyaknak különösebb jelentőséget? Szerintetek a lány perverz vagy gyerekes? Vagy egyszerűen ez is csak egy egyéni ízlés a sok közül?
Még egy keresztkérdés: Szerintetek a képen, a háttérben lévő kalapos-napszemüveges lánynak vajon tetszhet, amit lát, így ránézésre?
Kisebb, de hasonló a hassam.
Nekem bejönne, ha a lánynak ez tetszik ;)
Ilyet szeret és kész. Nincs ebben semmi extra. Sok nőnek bejönnek a macis pasik.
Az én páromnak is van egy kisebb pocakja (fele ekkora), de szőrösségre hasonló. Szeretem :D
csóró - dagadt disznó
gazdag - édes mackóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!