Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom arra izgul, hogy úgy verjem ki neki, hogy közben befogom a száját. Ez normális?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 10:35
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek vannak vágyai, szóval normális.
2/9 anonim válasza:
Igen.
Én azt szeretem, ha úgy verik, hogy közben nyalogatják a gát környékét🤷🏻
3/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen, legfeljebb furcsa...de nem abnormális.
Egyébként is szinte mindenkinek vannak furcsa vágyai, cselekvései, stb, ami a szexualitást illeti.
Én sokszor hallom, hogy ilyen perverz, meg olyan perverz... hát ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy olvassa előbb, hogy valójában mi a perverz.
5/9 anonim válasza:
Csak,ha a puncid nyomod a szájára közben.
6/9 anonim válasza:
Én is szeretem igazából ezt, szerintem nincs vele semmi gond, sőt ha a mellbimbómat szopogatja közben attól is totál végem van. De amúgy már nekem az is egy jó plusz, ha a mási kezét közben a hasamra teszi, vagy simogat masszíroz vele közben. Jó egy szép ápolt kezet látni közben magamon, festett, vagy műkörmök, gyűrű nálam még külön pluszpontok, meg a karkötő csattogása is beindít közben! :)
7/9 anonim válasza:
Végülis gőzbototvával leveretné a gát környékét az is lehet normális valahol...
9/9 anonim válasza:
Exem imádta ha a hátán fekve miközben én dolgoztam a szerszámon, vagy éppen egy ujjal ment a prosztata masszázs is, közben "ler*bancoztam"
Ettől még egy teljesen normális ember. Mindenkinek vannak vágyai, akár más számára hajmeresztőek is, csak nem mindenki meri kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!