Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire káros, egy szűz férfinak, hogy ezentúl prostikhoz fog járni? 25F
Figyelt kérdés
25 éves szűz férfi vagyok, tipikus jófiú az ilyen nem kell a lányoknak, meg nem is nézzek ki jól.
Nagyon kívánom a szexet, 25 évesen, így havi 2-3 prostit meg fogok csinálni. Ez mennyire lesz káros a személyiségemre?
Sajnos úgy látom, az én korosztályomban, hogy a bűnöző rosszfiú kell nekik, nem a tisztességes jófiú.
Mindig lelkiismeretes voltam, tisztességes a nőkhöz ,de úgy látom, ma már nem ez kell nekik. Sajnos, igen kívánom nagyon a szexet, nem tudok várni még vagy 5 évet, amikor már nyugodtabbak. Tudom azt is sok férfi 30 felett kell el, amikor már egy nyugodt jól kereső férfival alapítanak családot.
2022. okt. 27. 09:42
21/23 anonim válasza:
#20 -as oké, értelek, "nyertél". ;) (ja, nem)
22/23 anonim válasza:
Köszi , valóban nyertem ( ja igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!