Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partnerem szeretne heti 4-5x popsiszexet. En is kedvelem az anált, de nem lenne ez már picit káros? 21L
Heti 4x 5x?
Magyarán csak a sggd bszná egész héten?
Látszik! Húszonéves gumiparás, sggbe élvezős h...e gyerek.
Néhány hét és huhogni fog a sgglykad.
Én heti rendszerességgel sem engedném nem hogy minden másnap...
Én is szeretem az anált de minden ünnepnapon. Nem csépeljük el a hétköznapokra... az élvezet miatt is, meg amiatt is, hogy ne legyenek széklettartási problémáim.
Minden nap ugyanazt "enni"?
Sivár szexuális kultúrára mutat!
Mi heti 3szor szoktuk
Semmi baj nincs belole eddig es nar egy eve igy megy
Annyi h mindketten nagyon elvezzuk
És mi lesz a kövi lépés? mélyíts a hangodon, és viselj álbajuszt? :D
Vagy csak szimplán arról van szó hogy annyira nem vagy szűk hogy muszáj ehhez folymaodnia ha érezni akar valamit?
Nem lesz semmi baj, nyugi! Nem kell felülni minden utcai legendának! Annyi lesz egy idő után könnyebb lesz a "tágulás" nem kell annyit vacakolni. Megtanulod magad elengedni. Persze síkosító akkor is kell, de kb úgy fog működni mint a pnci. Akár parkba, egy padon be tudod fogadni a párod.
Én 31vagyok,naponta kívánom, és kapom is az anált. Van hogy napi 2x is😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!