Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kor felett már inkább hasznos, mint káros elmenni egy prostihoz?
Arra gondolok, hogy a húszas évei elején még valaki nagyon vágyhat arra, hogy szerelmes legyen és a barátnőjével együtt érzelmekkel fűzve éljen szexuális életet. Ilyenkor ha elmegy prostihoz lehet elveszti az előbbi élmény szépségét, mert az ideáljai sérülnek.
De ha a húszas évek második felére sem jön össze egy párkapcsolat, akkor már lehet hasznos, ha elmegy egy örömlányhoz és legalább lesz tapasztalata milyen érzés egy nő testi közelsége. Talán még segít is leküzdeni a gátlásait és jobb lesz utána az ismerkedésben, de ha nem akkor sem veszt semmit, ilyenkorra már az álmodozások kora lejárt, az éteri szerelem nem jön el, de legalább az érzéki öröm igen.
Szóval mondjuk 25 felett szerintem már több a pozitívum, mint a negatívum, nyilván nem kell kiírni Facebook-ra vagy hasonló és a barátnő dologra való gyúrás is mehet párhuzamosan.
40 évesen is vágysz arra hogy megértő, szerető társad legyen akkor is ha már 500 nőt megdugtál.
Ha te úgy érzed hogy a gátlásaid leküzdésében segíteni tud a prosti akkor menj. Ha viszont csak mélyíti a szorongásaid akkor meg ne - neked kell döntened.
AZ mindenképpen inkább káros. Mit mondasz majd a párodnak, hogy kivel feküdtél le előtte? Lehet, dobni fog miatta.
És amúgy tényleg rossz képet alakíthat ki az emberben a prostival való szex, mert neki csak egy futószalagon van egy a sok közül, és nem azért csinálja, mert élvezi, hanem a pénzért.
Én 16..17 éves korom óta járkálok.
Ma 43 vagyok. Akkor még újság volt kép nélkül az izgalmasabbá tette,:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!