Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfoghatom a fenekét?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 3 éve nagyon jóban vagyok, nagyon bírjuk egymást úgy tekintünk egymásra mintha testvérek lennénk, mindig számíthatunk egymásra emellett nagyon megbízunk egymásban. Amikor találkozunk ő sokszor poénból rámarkol a seggemre, azt mondja jó “fokhagyma” seggem van. :DD
Szerintetek visszafoghatom én is neki? Megengedné? Tornázik, nagyon jó feszes kerek feneke van.
2022. okt. 27. 08:34
1/10 anonim 

válasza:

Nem illik egy lánynak a fenekét megfogni ,ha csak barátok vagytok.Légy úriember.
2/10 anonim 

válasza:

Nyugodtan paskold meg neki.
De csak haveri alapon.
3/10 anonim 

válasza:

Ha ő is állandóan markolássza a tiedet, persze, csináld te is, azért ennyire ne legyen már bennünk kettős mérce.
4/10 anonim 

válasza:

Minden lány más és mást is enged meg barátoknak. Poénból egyszer te is megpróbálhatod. Ha nem tetszik neki akkor úgyis jelezni fogja.
5/10 anonim 

válasza:

Ilyen esetben szerintem vagytok olyan viszonyba, hogy megfoghasd. Viszont én nem mások előtt csinálnám azért. Egyébként nekem is van lánybarátom aki még kérte is egyszer hogy fogjam meg a seggét és véleményezzem 😂
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem kérdezd meg, hogy zavarná-e :)
7/10 anonim 

válasza:

Legközelebb ha belemarkol a tiédbe akkor mond neki hogy ezen túl te is ezt fogod tenni, és ha ő foghagymának nevezi a tied akkor te is nevezd el valaminek az övét, paradicsom, dinnye, alma...
8/10 anonim 

válasza:

Amit neki szabad, azt neked is. PONT.
9/10 anonim 

válasza:

A szerencsétlen csaj már három éve próbálkozik nálad és még mindig nem jöttél rá?
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem már így is késésben vagy 🤔
Addig tedd meg, míg nem kezdi el komolyan más markolgatni, mert utána már nem fog menni...
De lehet ezt poénosan, viccesen is csinálni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!