Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a felsőtestről?

Figyelt kérdés

Lànyok válaszát vàrom. Most szőrtelenítettem, alapból szőrösebb szokott lenni.

Köszi

25F

[link]

2022. okt. 26. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Egyél sok spenótot.
2022. okt. 26. 23:20
 12/18 A kérdező kommentje:

176cm vagyok és 73kg. Nem sportolok. :D Senkit sem pontoztam le amúgy.

Köszi a véleményt. :)

2022. okt. 27. 00:29
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen felesleges itt embereket kérdezgetni a kinézetedről, mert aki szerint oké vagy az megírja, majd jönnek azok, kiket mindenki lehurrog az utcán, mert kb pocsékul néznek ki, de itt úgyis azt ír, amit akar, és látja, hogy másoknak oké, hát jönnek és csesztetnek. Az, hogy a kilókkal dobálnak, az kb azt jelenti, hogy a válaszoló 100 felett van, ami tiszta zsír. Sok férfi örülne, ha így nézne ki, annak ellenére, hogy nem sportolsz, de ők nem! Jönnek és irigykednek.
2022. okt. 27. 05:05
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Tetszik
2022. okt. 27. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Nehogy magadra pakolj még X kilót, mert abból apuhas lesz 10 éven belül. Nekem alkatra bejönne, de a szőrtelenítés szónál már tudtam, hogy nem vagy az esetem. Sem így, sem szőrösen. Nem tudom miért van, de a szőrösebb pasik nekem nem jönnek be.
2022. okt. 27. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mázsa alatt nincs igazi férfi,az ilyen aki a képen van,csak karányfadísz.
2022. okt. 27. 08:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Nyilván elfogadom a negatív véleményt,de szerinted hogy néznék ki +30kgval? Màzsa alatt szerintem disznó nincs, nem pedig férfi.

Aki egy picit jártasabb bármiféle küzdősportban, az pedig tudja, hogy nem a zsírtól fogom tudni jobban megvédeni a falu kocsmája előtt, de azért igyekszem nem olyan társaságba kerülni ahol erre szükség lenne. :D

2022. okt. 27. 16:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Deee én vagyok
2023. márc. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!