Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tenyleg igaz hogy a fiuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg igaz hogy a fiuk semmi erzelem nélkül is le tudnak feküdni egy lannyal?

Figyelt kérdés
Lefekudtem egy fiuval egy buliban és nekem bejött a fiu szerintetek en is bejöttem neki akar egy kicsit is vagy csak ugy gondolt ram hogy meghúz aztan ennyi?
2022. okt. 26. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sőt lányok is.
2022. okt. 26. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze,ez csak a hormonok,a kémia...
2022. okt. 26. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ezt dolgot annyira degradálták és gonosz férfi dolognak állítják be. Nem igaz. De nem azert amiért gondolod. Egyrészt van evolúciós magyarázata is ennek de ebbe ne menjünk bele. Viszon akkor ott a vágy, akkor ott csak te létezel, érezni akarom az illatod, látni és érezni a mozdulataid, elkapni a mosolyod, a szemedbe nézni mikor mélyre hatolok, tudni hogy élvezed és még sorolhatnám. Ezek mind érzelmi alapú dolgok. Szeretlek e úgy mint a párok. Nem. Akkor ott mindennél és mindenkinél jobban szeretlek és te vagy a mindenség? Igen.
2022. okt. 26. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Többet akarsz belelátni mint amennyi valójában történt miközben te is tudod a választ. Igen, a férfiak igen jelentős részénél nem kellenek érzelmek a testi vágyhoz. Azé' remélem legalább gumit használsz alkalmiban.
2022. okt. 26. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Testi vágy és érzelmek mindkét nemnél szétválasztható. Tudom más érzelmekkel, de ettől még vágy az van.

Volt egy pasim, akivel olyan jó volt a szex, hogy megismerkedésünk után 1 hónappal már össze is költöztünk. Utána egy héten belül kiderült, hogy a vágy vitt mindkettőnket előre és érzelmileg teljesen nulla a dolog. Kb. minden másban is teljesen különbözünk.

Mindketten ott voltunk egy új közös albérletben, a korábbi albérletbe egyikőnk sem tudott visszamenni, egyedül drága is lett volna. (én barátnőkkel laktam, helyemre is barátnő költözött)

Megbeszéltük, hogy maradunk. Lett egy-egy külön szobánk, mint előtte volt. Szexről nem volt szó, de utóbb kiderült mindkettőnk azt remélte, hogy azért az még lehet. Lett is, elég rendszeres. Fél év után lett vége a lakótársi és szexkapcsolatnak, mikor nálam feltűnt egy srác valódi kapcsolat reményével.

Addig szerintem majdnem ugyanannyi szex volt, mint ha egy pár lettünk volna. Azért csak ugyanannyi, mert a hétköznapokon voltunk csak az albiban. Értelemszerűen nem hordtuk el egymást sehova, pláne nem a családhoz, vagy nyaralni.

A fura az, hogy a szexualitás őszintesége soha nem volt meg annyira, mint akkor. Nem volt megfelelési kényszer, nem volt mit veszíteni. Csináltuk, mert jó volt.

Ha nem volt kedvünk, akkor meg nem.

2022. okt. 27. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. Most 27, akkor 23.

Annyi még, hogy az olyan körök teljesen elmaradtak, mint mikor pl. megvan, de csak a másik kedvéért leszopom. Minden ilyen "kötelesség" dolog kimaradt belőle. (Nem mindig, csak ha nekem úgy volt jó.)

Hármast is kipróbáltuk. Ő egy pasit kerített harmadiknak, én másik alkalomra egy lányt. Nem volt para, nem volt mit tönkretenni vele.

2022. okt. 27. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!