Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire szenvedés a szex, nem lesz jobb később sem, ugye?
Kb 1 éve vagyok együtt a barátommal. Kb a legelső szex volt az, ami fergetegesnek mondható. Akkor nedvesedtem be a legjobban, izgultam az új partner miatt, kíváncsi voltam mit tudunk összehozni stb. Aztán már ez a kezdeti izgatottság teljesen elmúlt. Hamar leesett, hogy a barátom nem szeret/akar puncit nyalni, nem is tud, hiába próbálom neki magyarázni. Ő viszont mindig kérte a szopást, és ez a különbség nekem nagyon rosszul esett. Sokat veszekedtem, hogy vagy kölcsönös a dolog, vagy senkinek semmi. Aztán az is realizálódott bennem, hogy soha semmi felvezetés nincs, semmi előjáték. Csókolgatni sem csókoljuk egymást. Próbáltam rávezetni, hogy a melleimmel foglalkozzon, de mindig fájdalmasan nyúl hozzá. Fáj, ahogy szívkodja, fáj ahogy dörzsölgeti. Mondtam, hogy óvatosabban bánjon vele, mert nagyon agresszív, de sosem jegyzi meg, ugyanúgy csinálja, mintha nem szóltam volna neki. Nagyon rossz pontokban érint meg, nyúzza a bőröm folyamatosan. A szex is fájdalmas, nem tudom megmagyarázni, nincs nagy mérete, de valahogy úgy érzem nem illünk össze. Belül is rossz pontokban érint meg. Szex után pedig nagyon érzékeny vagyok, és gyűlölöm, hogy ha hozzámér olyankor, ő még is piszkálgat. Piszkálja a cicim, közelít a szájával, nunim piszkálgatja, én meg ott rángatózok az ágyon, mert megmondtam neki, hogy ne, mert fàj, érzékeny ilyenkor, de mégsem érti meg, csak provokál. És eléggé lelomboz, mikor így viselkedik. Meg hát hónapok óta a szex is olyan, hogy szárazon rakja be, mert nem akar a szenvedélyes izgatással foglalkozni, csak megkérdezi, hogy “na van kedved?”. És természetesen nincs ilyenkor. 1-2 helyen megcsókol, rávágom magamban, hogy oké, akkor essünk túl rajta. Az orgazmus sem olyan élvezetes, se nem intenzív. Meg hát egész idő alatt azt érzem, hogy csak essünk túl az egészen.
Beszéltem már vele többször, hogy ez így nem jó, hogy nekem nem tetszik, hogy nincs semmi felvezetés, mert régebben mindig az volt, hogy már a bugyim eláztattam, de nála sosem volt ilyen élményem, talán az elejében. Próbáltam tanítgatni puncit nyalni is, hogy legalább én élvezzem valamennyire, ha ő semennyire nem élvezi, de összevissza csinálja, és persze fájdalmasan, erőszakosan kering a nyelvével összevissza. Egyáltalán nincs kedvem már vele szexelni. Beszélgetés ellenére sincs semmi változás. Ezt meddig tűrjem még? Olyan rossz nekem, ilyenben még nem volt részem, hogy ennyire ne akarnám a barátommal a szexet, de minden olyan rossz…
11
Persze, tudom, de ennek van oka és a partnereim is kicsit hasonlóan önzők és bénák voltak, mint a kérdezőé (bár jóval kevésbé), amin eddig nem tudtam soha változtatni.
9-es voltam
Férfiként írok, nekem a legelső késő-tini kapcsolatomban az volt a helyzet, hogy én 19 éves voltam, barátnőm 22, neki volt már elég sok partnere, nekem még elég kevés és az sem volt szenvedélyes csak buliban egy menetre stb, első kapcsolatom volt. Így én nyilván tapasztalatlan voltam, ő viszont elég tapasztalt és nagyon jó az ágyban.
De mivel én nagyon szerettem és szerelmes is voltam belé, ezért természetes volt hogy fejlődök, ahogy te is mondod, elsőre nekem sem volt tiszta hogy mi az ami izgató és mi az ami kiábrándító neki, hosszú előjátékaink lettek ami bár elsőre nekem kicsit tehernek tűnt mert én már akkor nagyon be akartam rakni, de aztán megtaláltuk a kölcsönös összhangot. Tl;dr: fejlődtem és fejlődni akartam, mert fontos volt nekem, és engem külön izgatott, ha láttam hogy neki nagyon jó amit csinálok. Azért, mert szerettem őt.
Ha nálatok ez nincs, akkor el kell keserítselek, de az embered nem igazán szeret téged, legalábbis nem tekint rád úgy ahogy kellene egy egészséges kapcsolathoz. Te megpróbáltál beszélni vele, megpróbáltad rávezetni, ő erre nem vevő, és ha eddig nem volt az akkor később sem lesz. A szex nagyon fontos, ha ez nincs meg akkor sosem lesz jó a kapcsolatod. Én ezért biztosan dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!