Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/22 anonim válasza:
Transzneműre, aki férfiból lett nő. Pedig teljesen hetero vagyok.
14/22 anonim válasza:
5-ös ez nagyon durva, tényleg keress fel egy orvost a saját érdekedben,amúgy az a legszörnyűbb hogy sajnos rengeteg ilyen beteg ember van,bele se merek gondolni hogy mennyi. Nagyon szomorú és beteg világot élünk.
15/22 anonim válasza:
Ne vicceljetek már ezzel az elmeorvos dologgal srácok! Ez csak egy MEGCSINÁLT (horror)filmes jelenet... A valóságban természetesen fejvesztve menekülnék egy ilyen szituból, szörnyű lenne akárcsak egy pillanatot is látni ebből élőben, nem hogy még én tegyek ilyet, jesszus... Így egy filmben látva viszont van egyfajta művészi értéke számomra. Főleg a színésznő nagyon jó és erotikus kisugárzású arcjátéka, reakciója az ami igazán beindít ebben a jelenetben. Az a kétségbeesett, sokkos arckifejezés, amikor forgatják a hasában a kést az nagyon ott van! :) De szigorúan csak egy filmes jelenet keretein belül. A valóság az egészen más. Pont ezért csodás az emberi képzelet: bármit kigondolhatsz ami a valóságban nincs vagy nem megtehető. Ha pedig megvan rá a lehetőséged filmre is viheted.
16/22 anonim válasza:
Osztálytársnőm futócipőjére. Annyira szép bokája van, és hát... Ajhh de imadtam, beleképzeltem
19/22 anonim válasza:
Hát most nem azért,de én mikor megnéztem azt a videót,rendesen egy ilyen rossz,frusztráló érzés kapott el,mert elég durva. Szóval számomra ez rendkívül morbid,beteges és ferdehajlamú hogy te erre vered. Illetve még meg is magyarázod, hogy ez miért jó,meg hogy milyen művészi,a gyilkosok is hasonlóképpen szokták nyilatkozni mikor kérdezik őket hogy miért gyilkoltak,mi késztette őket erre stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!