Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/19 anonim válasza:
Én igen,de nekem nagyon durva ha meghagyom.
2/19 anonim válasza:
Szerintem nem kell a férfiaknak feneket szőrteleníteni, engem nem zavar, ha szőrös a feneke, úgy legalább férfias. :-)
N
5/19 anonim válasza:
A melegek mindenképpen, a szex miatt.
7/19 anonim válasza:
Hetero vagyok és szoktam... Nem értem a szexuális irányultság és szőrtelenítés közti kapcsolatot. Van meleg aki szőrös és van hetero aki szőrtelenít, mindkettőből akad azért bőven.
Azért próbálom a nagy dolgot is mindig estére fürdés előtt beidőziteni, valamint gyorsan lecsapatni magam utána ha még sem akkor, de szőr nélkül ezerszer jobb mindenképp. Nem másért csinálom, nekem jobb így, jobban érzem magam, valamint higiénikusabbnak is. Független attól látja-e bárki vagy sem.
8/19 anonim válasza:
Én mindig, most is full csupasz
9/19 anonim válasza:
Mindig, mashogy asszony nem kenyezteti🙂
10/19 anonim válasza:
Mindig, a párom csak úgy szereti nyalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!