Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 173 cm magas férfi az alacsony, vagy mondhatja magát átlagos testmagasságúnak? Illetve a nők számára taszító e szexuálisan, ha egy pasi ekkora?
Én nem csaltam a méréssel, nem adok hozzá 1-2 centit és úgy vagyok ekkora. Sok pasi magasabbnak hazudja magát, én legalábbis úgy vettem észre.
A kérdés első felére szavazással is tudtok válaszolni, a második felére csak kommenteléssel.
Előre is köszönöm!
#20.
“Felszínes vagy nem, én sem szeretem, ha alacsonyabb nálam egy pasi és jó, ha fel tudok venni egy magassarkút anélkül, hogy én lennék a magasabb.”
Ezt írtad…
De ha Te 172 cm vagy, akkor a kérdező nem alacsonyabb nálad, még csak nem is egy magas veled, hanem magasabb. Jó ez csak 1 cm és magassarkút valóban nem tudsz felvenni mellé, ha neked ennyire fontos hogy még úgy is Ő legyen a magasabb… De azért ne diszkrimináljuk már annyira a relatíve alacsony férfiakat, hogy konkrétan aki csak 1-2 centivel magasabb nálunk, azokra rá mondjuk hogy alacsonyabb nálunk :D Ez már vicc kategória!
175 centis nőként írom, hogy szerintem közelít a férfiátlaghoz (amit a környezetemben látok). Sok nálad alacsonyabb férfi él a közelemben.
És ami a szexet illeti, egy 173 centi magas sráccal is isteni volt, az ágyban pár centi magasságkülönbség nem számít.
#6: "Inkább egy 170/70 izmos,mint egy 180/60 vékony vagy 180/80+ melák/elhízott."
Hát, egy egészséges, sportos (de nem izompacsirta) 180 cm férfinél (férfinél, nem pedig nyurga, langaléta kamasz fiúnál) a 80 kg-os, de akár a 90 kg-os testsúly is teljesen normális, nem pedig "melák/elhízott".
(disclaimer: én nem vagyok sem 180 cm magas, sem 80+ kg, szóval nem személyes érintettség/sértettség miatt írtam a fentieket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!