Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 173 cm magas férfi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 173 cm magas férfi az alacsony, vagy mondhatja magát átlagos testmagasságúnak? Illetve a nők számára taszító e szexuálisan, ha egy pasi ekkora?

Figyelt kérdés

Én nem csaltam a méréssel, nem adok hozzá 1-2 centit és úgy vagyok ekkora. Sok pasi magasabbnak hazudja magát, én legalábbis úgy vettem észre.

A kérdés első felére szavazással is tudtok válaszolni, a második felére csak kommenteléssel.

Előre is köszönöm!

2022. okt. 22. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

#20.

“Felszínes vagy nem, én sem szeretem, ha alacsonyabb nálam egy pasi és jó, ha fel tudok venni egy magassarkút anélkül, hogy én lennék a magasabb.”

Ezt írtad…

De ha Te 172 cm vagy, akkor a kérdező nem alacsonyabb nálad, még csak nem is egy magas veled, hanem magasabb. Jó ez csak 1 cm és magassarkút valóban nem tudsz felvenni mellé, ha neked ennyire fontos hogy még úgy is Ő legyen a magasabb… De azért ne diszkrimináljuk már annyira a relatíve alacsony férfiakat, hogy konkrétan aki csak 1-2 centivel magasabb nálunk, azokra rá mondjuk hogy alacsonyabb nálunk :D Ez már vicc kategória!

2022. okt. 22. 21:32
 22/27 anonim ***** válasza:
45%
A férfiátlaghoz képest egy kicsit alatta van, de alacsonynak nem mondanálak. Egyébként szerintem ez nem gáz, nem nagyon kell hajolgatnod a csaj szájáért vagy egy ölelésért, a vállára tudod hajtani a fejed anélkül is, hogy meggörbülne a gerinced. 173-mal még egész jól el lehet lenni, 170 alatt már kezd rezegni a lév, a 160 centiseket meg kifejezetten sajnálom. Szóval ha emellé vékony vagy átlag normál (de vékony felé tendáló) testalkatod van, akkor egyáltalán nem is feltűnő. Ha dagi vagy, akkor jobban látszanak az arányok, ha meg kifejezetten kövér, akkor a 180 centi se segítene rajtad.
2022. okt. 23. 03:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

175 centis nőként írom, hogy szerintem közelít a férfiátlaghoz (amit a környezetemben látok). Sok nálad alacsonyabb férfi él a közelemben.

És ami a szexet illeti, egy 173 centi magas sráccal is isteni volt, az ágyban pár centi magasságkülönbség nem számít.

2022. okt. 23. 05:54
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
21. Na ez tényleg a felszínesség netovábja volt, ez a kijelentés. Egyetértek veled, pedig én is alacsony nő vagyok. De ennyi szempont alapján válogatni, kész vicc..
2022. okt. 23. 11:54
 25/27 anonim válasza:

#6: "Inkább egy 170/70 izmos,mint egy 180/60 vékony vagy 180/80+ melák/elhízott."

Hát, egy egészséges, sportos (de nem izompacsirta) 180 cm férfinél (férfinél, nem pedig nyurga, langaléta kamasz fiúnál) a 80 kg-os, de akár a 90 kg-os testsúly is teljesen normális, nem pedig "melák/elhízott".

(disclaimer: én nem vagyok sem 180 cm magas, sem 80+ kg, szóval nem személyes érintettség/sértettség miatt írtam a fentieket.)

2022. okt. 23. 20:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Én fogalmam sincs, miért, de szinte csak az alacsonyakhoz vonzódom. Nagyon ritkán tetszik magas srác. De tényleg nem tudom, miért.
2022. okt. 23. 20:20
 27/27 anonim ***** válasza:
174 az átlag Magyarországon.
2023. dec. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!