Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 173 cm magas férfi az alacsony, vagy mondhatja magát átlagos testmagasságúnak? Illetve a nők számára taszító e szexuálisan, ha egy pasi ekkora?
Én nem csaltam a méréssel, nem adok hozzá 1-2 centit és úgy vagyok ekkora. Sok pasi magasabbnak hazudja magát, én legalábbis úgy vettem észre.
A kérdés első felére szavazással is tudtok válaszolni, a második felére csak kommenteléssel.
Előre is köszönöm!
Élőben még én sem éreztem hátrányát nőknél… Viszont sokkal magasabb férfiak között van, hogy kellemetlenül érzem magam.
Ugyanakkor nem azt érzékelem, hogy mindenki magasabb lenne nálam, sok alacsonyabb férfit is látok…
Viszont interneten, pl. Tinderen általában még az alacsony lányok is kikötnek egy ilyen 185 centis minimumot.
igen, nap mint nap már unalmas ezt olvasni, semmi baj ezzel a magassággal, én 171 vagyok, a lány akivel ismerkedek, 175 körül, senkit se zavar, ez egy tulajdonság, amiről egyikünk se tehet...
ha nem férfiakkal ismerkedsz, akkor nem mindegy hogy ők mekkorák? :D
a tinder meg egy külön eset, oda a többség nem tartós kapcsolatot megy keresni
Nálam nem jöhetne szóba. 181.cm vagyok és imádom a.magassarkut. 1.90 alatt nehéz ,de 1.85 a minimum. Szeretek szó szerint felnezni a férfira.
Lehet pontozni nem erdekel .. ;-)
A barátomnál még így 8 centivel magasabb vagy :D
Egyébként alacsonynak számít, de semmi gáz.
Sokat elárul a kapcsolat mélységéről,ha ez az elsődleges.
Felnézni pedig teljesítményre szokás,vagy elvekre,gondolkodásra.
Aki mindenáron alacsonyabb akar lenni a férfinél,az elnyomottnak,alsóbbrendűnek definiálja magát nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!