Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 173 cm magas férfi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 173 cm magas férfi az alacsony, vagy mondhatja magát átlagos testmagasságúnak? Illetve a nők számára taszító e szexuálisan, ha egy pasi ekkora?

Figyelt kérdés

Én nem csaltam a méréssel, nem adok hozzá 1-2 centit és úgy vagyok ekkora. Sok pasi magasabbnak hazudja magát, én legalábbis úgy vettem észre.

A kérdés első felére szavazással is tudtok válaszolni, a második felére csak kommenteléssel.

Előre is köszönöm!

2022. okt. 22. 15:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 171 magas vagyok, nekem alacsony. Amúgy nem vagy az, átlagos szerintem, de nekem vonzóbbb, ha magasabb a pasi. Viszont nem kizáró ok, ha szimpatikus vagy, nem annyira számít.
2022. okt. 22. 15:48
 12/27 A kérdező kommentje:

Élőben még én sem éreztem hátrányát nőknél… Viszont sokkal magasabb férfiak között van, hogy kellemetlenül érzem magam.

Ugyanakkor nem azt érzékelem, hogy mindenki magasabb lenne nálam, sok alacsonyabb férfit is látok…

Viszont interneten, pl. Tinderen általában még az alacsony lányok is kikötnek egy ilyen 185 centis minimumot.

2022. okt. 22. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

igen, nap mint nap már unalmas ezt olvasni, semmi baj ezzel a magassággal, én 171 vagyok, a lány akivel ismerkedek, 175 körül, senkit se zavar, ez egy tulajdonság, amiről egyikünk se tehet...

ha nem férfiakkal ismerkedsz, akkor nem mindegy hogy ők mekkorák? :D

a tinder meg egy külön eset, oda a többség nem tartós kapcsolatot megy keresni

2022. okt. 22. 16:07
 14/27 anonim ***** válasza:
22%

Nálam nem jöhetne szóba. 181.cm vagyok és imádom a.magassarkut. 1.90 alatt nehéz ,de 1.85 a minimum. Szeretek szó szerint felnezni a férfira.

Lehet pontozni nem erdekel .. ;-)

2022. okt. 22. 16:27
 15/27 anonim ***** válasza:
61%

A barátomnál még így 8 centivel magasabb vagy :D

Egyébként alacsonynak számít, de semmi gáz.

2022. okt. 22. 16:58
 16/27 anonim ***** válasza:
70%

Sokat elárul a kapcsolat mélységéről,ha ez az elsődleges.

Felnézni pedig teljesítményre szokás,vagy elvekre,gondolkodásra.

Aki mindenáron alacsonyabb akar lenni a férfinél,az elnyomottnak,alsóbbrendűnek definiálja magát nőként.

2022. okt. 22. 17:13
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Ez relatív,pl egy 160 centis lányhoz nem alacsony,viszont egy 170 cm,vagy afeletti lányhoz már igen,bár ez ízlés kérdése,nekem a magas fiúk tetszenek(190 centisek),de sok lányt látok 170 cm körüli fiúkkal szaladgálni,szóval ez tényleg olyan hogy kinek mi tetszik.
2022. okt. 22. 18:35
 18/27 xKakashix ***** válasza:
100%
#12 ne a tinderes lányok legyen a mérce :D ezzel a kritériummal egyébként alapból kilövik a pasik nagy %-át, akik között nagyobb valószínűséggel találná meg a hozzá illőt.. egyébként ilyen és ehhez hasonló kritériumoknál eléggé komoly a kettősmérce, mert ha mondjuk a pasi kiírná, hogy mondok egy számot csak 80kg alatti nő érdekli, akkor szarrá lenne oltva, hogy hogy merészel ilyet kiírni, holott tök ugyanaz a kettő, sőt a súlyodon tudsz változtatni, míg a magasságodon nem, szóval ja ez már csak ilyen... egyébként egy 185cm-es pasi sem fog megtartani egy rendes nőt csupán a magassága miatt
2022. okt. 22. 19:28
 19/27 anonim ***** válasza:
18. Így, azoktól én sem várnék jót, ha férfi lennék :D
2022. okt. 22. 20:10
 20/27 anonim ***** válasza:
24%
172 vagyok, szerintem a 170 férfiaknál alacsony. Felszínes vagy nem, én sem szeretem, ha alacsonyabb nálam egy pasi és jó, ha fel tudok venni egy magassarkút anélkül, hogy én lennék a magasabb.
2022. okt. 22. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!