Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi hibája, ha a nő nem tud elélvezni (hüvelyben) vagy nem is élvezi a szexet?
Senkinek sem hibája! A hülyeség és az elégtelen szexuális felvilágosítás hibája ha a szexet valamiféle teljesítménykényszernek fogjátok fel a helyett hogy elengednétek magatokat és élveznétek.
Nagyon sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra bárhogy figurázol. Inkább élvezzétek már inkább egymást teljesítménytúra helyett.
A hüvelyi orgazmusra sok nő önmagában nem képes, csak a csikló ingerlésével együtt. Ez alkati tényező, az öröm a lényeg, nem az út, ami hozzá vezet.
Az, ha nem élvezi a szexet, lehet a férfi hibája, rutintalansága, de lehet a nő testi lelki problémája is.
Nekem a csikló orgazmust is tanulni kellett, hogy legyen aktus közben. Van pár póz amiben ingerlődik, erre nekem kellett rájönnöm. Már át tudom az élvezetet "helyezni" a hüvelybe is, ott is jóleső érzésem van. Eddig ugye ez az én részem. De kellett hozzá a partner is, akivel ki tudtam tapasztalni és aki "megvár" úgymond. Hiszen ehhez is kellhet 5, de van hogy 15 perc. Csak ebben a pár pózban megy, így minden aktusban először az én élvezetem fontos, utána pedig úgy csináljuk ahogy a barátom akarja. Kompromisszum, önzetlenség, kölcsönösség. Ezek nélkül nem menne.
Ha tegyük fel olyan pasassal lennék aki türelmetlen, össze-vissza hajigál nyakatekert pózokba, nem figyel rám, garantáltan nem lenne semmilyen orgazmusom, holott képes vagyok rá.
Egyáltalán nem. Csak nem passzoltok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!