Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi nem tud elèlvezni szex alatt, mi lehet az oka?
Igy van.Sok oka lehet.Ha jol értem merevedés van csak nem élvez el.
Az igazság az,hogy elélvez,csak sokára,és addig nem csináljátok.
Ezt kései magömlesnek definiálja a szakirodalom.
Stresszfaktor váltja ki.
Amibe beletartozik:
Teljesíteni akar
Friss kapcsolat bizonytalan
Sokat önkielégít
Félelem a teherbeejtéstől
Régebbi negatív élmény,
Lelki okok
Munkahelyi problémák,konfliktusok
Lehetne még sorolni.Az önmagát beteljesítő végzet amikor ez tudatosul benne,vagy a partner megszőlja ,ezért mindjobban akarja.Sajnos annál inkább nem fog neki menni.
El kell lazulnia.El kell engednie magát,és nem kell akarni.Hagyni kell hogy megtörténjen.
Velem pont ez történt egy új csajjal tegnap is és 1 hete is. Én 40F, a csaj 27. Teljesen igaz rám, hogy teljesíteni akarok és a friss kapcsolat bizonytalan. Gátlás lehet bennem. Pedig a péniszem az felállt hamar és sokáig bírtam a szexet amíg elélvezett a csaj. De utána hiába próbáltam koncentrálni nem jött az orgazmus. Első alkalommal ráfogtam arra, hogy sok alkoholt ittam. De másodszor nem voltam ittas és akkor is ez történt. Kezdek aggódni, ha más nőkkel leszek, akkor is ez fog történni?
ápr.16. 08:33 - Nagyon jól leírta az okokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!