Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi nem tud elèlvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi nem tud elèlvezni szex alatt, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 00:06
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
A leggyakoribb oka a stressz, a teljesítménykényszer. Meg még vagy 15 különböző. Finoman kérdezz rá, de ne számonkérőn hogy hékás miért nem élveztél el (azzal csak növeled a stresszfaktort), inkább úgy hogy ó és mit csináljak hogy neked még jobb legyen?
2022. ápr. 16. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Számtalan oka lehet
2022. ápr. 16. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én ilyet tapasztaltam 2x, ugyanazzal a pasival, azt mondta hogy nem kíván... mondanom sem kell hogy éreztem magam
2022. ápr. 16. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem ügyes a lány.
2022. ápr. 16. 07:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igy van.Sok oka lehet.Ha jol értem merevedés van csak nem élvez el.

Az igazság az,hogy elélvez,csak sokára,és addig nem csináljátok.

Ezt kései magömlesnek definiálja a szakirodalom.

Stresszfaktor váltja ki.

Amibe beletartozik:

Teljesíteni akar

Friss kapcsolat bizonytalan

Sokat önkielégít

Félelem a teherbeejtéstől

Régebbi negatív élmény,

Lelki okok

Munkahelyi problémák,konfliktusok

Lehetne még sorolni.Az önmagát beteljesítő végzet amikor ez tudatosul benne,vagy a partner megszőlja ,ezért mindjobban akarja.Sajnos annál inkább nem fog neki menni.

El kell lazulnia.El kell engednie magát,és nem kell akarni.Hagyni kell hogy megtörténjen.

2022. ápr. 16. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Hálásnak kéne lenned. Kb mindenki azzal küzd, hogy ne durranjon el a pasi pár perc után. Élvezd ki hogy bármeddig bírja, aztán befejezed neki szájjal.
2022. ápr. 16. 09:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tud szájjal elmenni....
2022. ápr. 16. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor se, ha ő veri, te pedig csak a fitymafékje körül nyalogatod?
2022. ápr. 17. 07:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Velem pont ez történt egy új csajjal tegnap is és 1 hete is. Én 40F, a csaj 27. Teljesen igaz rám, hogy teljesíteni akarok és a friss kapcsolat bizonytalan. Gátlás lehet bennem. Pedig a péniszem az felállt hamar és sokáig bírtam a szexet amíg elélvezett a csaj. De utána hiába próbáltam koncentrálni nem jött az orgazmus. Első alkalommal ráfogtam arra, hogy sok alkoholt ittam. De másodszor nem voltam ittas és akkor is ez történt. Kezdek aggódni, ha más nőkkel leszek, akkor is ez fog történni?

ápr.16. 08:33 - Nagyon jól leírta az okokat

2022. dec. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!