Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jutalom szex fogalmáról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jutalom szex fogalmáról mi a véleményetek??

Figyelt kérdés
Ha a férfi elvégzi a konyha és házi munkát szex a jutalma

2022. okt. 21. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Gyomorforgató hozzáállás, azonnal dobnám az ilyen nőt.

Mellesleg egyfajta áruba bocsátaná a punciját, szóval....

2022. okt. 21. 18:28
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Hogy a kisfaxomat zsarolja érzelmileg, mert ez is annak az egyik formája. Most döntse már el hogy kíván vagy sem, de ilyen pitiáner, kisstílű, óvodás szintű játszadozásokkal ne álljon elő. Mi a következő lépése? Budát, autót egy sz.pásért cserébe vagy mi? Csak akkor van szex ha pincsikutyaként könyörgök érte? Asszem' ennél többre tartom magam.

Ja és a házimunkába amúgy is besegítek, mindig az csinálja akinek éppen több ideje van rá.

2022. okt. 21. 18:31
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

Oltári nagy marhaságot csinálna vele a párom, mivel ő nem bírná tovább nélkülem...

Én rántok rajta kettőt oszt jónapot, a célt elérem úgyis, de ő nem tudja megcsinálni magát úgy ahogy én megcsinálom, ha akarom persze!

Mesterien tudom kontrollálni magam pszichésen ha akarom.

Sokáig éltem távkapcsolatban (18 év) kifejlődtek bizonyos képességek!

2022. okt. 21. 18:41
 4/20 anonim ***** válasza:
14%

Teljesen rendben van!

Ha még elmosogatni se képes, meg takarítani. Az ne is dugjon!

Trehány rendetlen f.x, de dugni van esze?

2022. okt. 21. 18:49
 5/20 anonim ***** válasza:
23%
Azt hogy undormány aki adja és aki kapja is. Beteg mindkettő.
2022. okt. 21. 19:02
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

Ha ezzel állna elő a feleségem, akkor kapna faxt legközelebb, ha könyörög érte, de legalábbis szépen kéri.

Egyébként szinte mindig én mosogatok, viszem ki a szemetet, és a takarítást is megosztjuk.

2022. okt. 21. 19:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor a nő meg remélem teljes munkaidőben dolgozik, ha ilyen feltételeket szab.
2022. okt. 21. 20:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik, de ha nem nekem kell reggel 6-tól gályáznom akkor marad energia estére, nem baszom fel az agyam hogy, ő a kanapén punnyad míg én mindent is megcsinálok. Nem büntetés de a faxomnak sincs kedve este olyannal kefélni aki nappal baszik rám, leszarja hogy ketté áll a fülem a fáradtságtól
2022. okt. 21. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Ha feltételhez köti a szexet, akkor annak a kapcsolatnak már régen reszeltek!
2022. okt. 21. 20:20
 10/20 Noren1989 ***** válasza:
39%
Ez olyan, mint a jutifali, csak nem oràlisan kapom??
2022. okt. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!