Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány, aki szexelt vagy szopott már vesztes fogadás után, megírja, mi volt a fogadás tárgya? És mit kért volna, ha nyer a fogadás során?
Figyelt kérdés
Elképzelni sem tudom, miről szólhatott a fogadás, ha ez volt a tétje.2022. okt. 20. 21:37
21/33 anonim válasza:
17. Pontosan jól írod. Férfi szemmel! Minden elismerésem, szerencsés nő a párod. Én is így vagyok az én párommal. Ha neki csinálom, nagyon jól esik őt orálisan kényeztetni. De fogadásból.. nincs az az isten! Inkább gerinc és nem fogadok ilyenben. :)
22/33 A kérdező kommentje:
21: nyilvánvaló, hogy nem negyvenéves hazas emberekről van szó. Lájkokat keresel a csöpögös romantikával?
És egyébként mi köze van a kérdéshez?
2022. okt. 21. 06:34
23/33 anonim válasza:
Kérdező, 23 vagyok csak van tartásom, mint nő. Az meg rohadtul nem érdekel, neked mi a véleményed. Csak gratuláltam 17-nek, ő igazi férfi.
24/33 anonim válasza:
17 évesek voltunk, a baráti társasággal fogadjunk. Biztos voltam benne hogy a Brazilok fognak nyerni, és fogadtunk, ha ők nyernek, akkor valameilyiküket leszopom. Hozzá tenném ketten voltunk lányok, és öt fiú... Ha a Brazilok nyertek volna, akkor össze dobták volna a pénzt egy táskára ami öt éve nagyon tetszett... Természetesen nem a Brazilok nyertek, és leszoptam az egyiküket mindenki szeme láttára. Aztán össze jöttünk, de sajnos nem volt hosszú életű a kapcsolat.
25/33 anonim válasza:
24. Őszintén? Meg is érdemli az ilyen kislány C:
26/33 anonim válasza:
Ez am mi a franc????? :DD szopás.. mer fogadtak.. jesus
27/33 anonim válasza:
Ha a felelsz vagy mersz jatek ide számít, akkor volt mar ilyen.
28/33 A kérdező kommentje:
24: klassz, bár sajnalom, hogy nem lett meg a táskád. Ennyi srác előtt nem volt nehéz lecummantani a haverodat? Nem vesztek össze azon, hogy ki legyen az aldozat? :)
27: tökéletesen ideillik, kívácsi vagyok a története(i)dre! :)
2022. dec. 12. 11:18
29/33 anonim válasza:
Ha irsz privatba akkor beszélgethetünk róla
30/33 A kérdező kommentje:
29: írtam privatot az imént.
2022. dec. 12. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!