Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki a vesztes? A feleseg akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a vesztes? A feleseg akit megcsalnak de nem tudja, vagy a szerető akitol hazamegy a ferfi?

Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Mind a három egy szerencsétlen.
2020. jún. 30. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Mindhárom, bár a szerető és a férj egy ideig nem így fogja gondolni. A szerető akkor lesz vesztes ha szerelmes lesz és a férfi inkább a feleséggel marad.
2020. jún. 30. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Egyik sem. Mit veszítene bármelyik is?
2020. jún. 30. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
A gyerek(ek)...
2020. jún. 30. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ. Valamiért tönkre ment az a kapcsolat, ha a férfi szeretőt keres, kitudja milyen kapcsolatban van a két fél. A szeretőnél pedig az a kérdés hogy csak szexre veszi vagy szerelmes is, mert ha az utóbbi akkor biztos, hogy elég fájdalmas elengedni azt akit szeretsz, tudva hogy más éli vele amit te szeretnél.
2020. jún. 30. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

A legnagyobb lúzer a pasi aki nem képes dobbantani.

A szerető ezt (meg)tudva tuti nem veszi komolyan, és az asszony is ki fogja dobni. Ha meg összejön az új nővel, az már tanúbizonyságot tett róla, hogy nincs baja a megcsalással, szóval nem tudom mit vár.

2020. jún. 30. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit hasonló szemszögből már gondolkoztam ezen és arra jutottam, hogy megcsalásnál valójában nem a hivatalos partnert csalja meg a megcsaló, hanem azt, akit szeret.
2020. jún. 30. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Helyzettől függ. A feleségnek meg lehet mindene, a szexet sem hiányolhatja. Ekkor például kb. mindenki nyer.

De itt az élettelen lúzerek. 10/9 válaszolónak még senkije sem volt, nem hogy több vas a tűzben...

2020. jún. 30. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8.-nak HATALMAS +1
2020. jún. 30. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem a feleség a vesztes, mert ő nem tud semmit. A szerető eleve úgy ment bele, hogy tud a feleségről.

Legalábbis, én tudok róla 😀

2020. jún. 30. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!