Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a lány, aki szexelt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a lány, aki szexelt vagy szopott már vesztes fogadás után, megírja, mi volt a fogadás tárgya? És mit kért volna, ha nyer a fogadás során?

Figyelt kérdés
Elképzelni sem tudom, miről szólhatott a fogadás, ha ez volt a tétje.

2022. okt. 20. 21:37
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
10-es, adott egy haver, tombolnak a hormonok, a kíváncsiság, poénnak sem utolsó, nem tudom elítélni. Ha pénzért csinálja valaki, az gáz, az egyáltalán nem jön be, pl sose mennék prostihoz.
2022. okt. 20. 23:00
 12/33 anonim ***** válasza:
42%
6 fős barati társaság. Pfuuu nagyon konnyu verű vagyok valoban ..
2022. okt. 20. 23:04
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

10. Finoman fogalmazott.

Gáz.. :D

2022. okt. 20. 23:20
 14/33 A kérdező kommentje:
Akkor a prostikat ti megégetnétek? Az mégiscsak egy masik szint... És az üvegpörgetés is ennyire elítélendő szerintetek? Szerintem az is belefér erkölcsileg, ha haverok egymás között játsszák, és nincs párhuzamosan kapcsolatuk, aki nem vesz részt a bulin.
2022. okt. 20. 23:27
 15/33 anonim ***** válasza:
35%
Lehet nyugodtan szopni, nyalni, baszni akárkivel, nem értem mi ebben a meghökkentő egyeseknek. Hisz állatok vagyunk mind.
2022. okt. 20. 23:32
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Sztem ez az a csajszi aki ugyanezt megírta más szavakkal pár hete :DDDDD de még mindig kamu sztem... nem tudom pasi vagy sem.. hogy erre gerjed e.. fogadásbl szopni. De ilyenre csak az indul be sztem aki még nem élte át ezt. Azt hhiszi ez mindenkivel izgató? háát nem feltétlen.. inkább csak a pároddal ;)
2022. okt. 20. 23:55
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Férfi szemmel a dugás az más.. de puncit nyalni.. orálisan kényeztetni.. ez ilyen belsős dolog. Ez valahogy csak a szerelmünknek esik jól.. az ő feromonjait érezzük vonzónak. Velem legalábbis így van. Páromnak nem tudok ellenállni.. mikor régebben volt 1-2 egyéjszakásom pedig meg se fordult a fejemben. Bármennyire is szép volt a lány.

Nőknél is sztem hasonló.. de nem tudom.. Fogadásból csinálni baromi nagy hulyeség. Ez biztos! :D

2022. okt. 20. 23:58
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
17# pedig nyalni a legjobb érzés, nem csak a parodnak akarmelyik neked bejovos csajnak. Bar nalad mas, nalam is és ez tökéletesen rendben van
2022. okt. 21. 00:09
 19/33 A kérdező kommentje:

17, gondolom, nem akarkivel fogad ilyen tétben se srác, se lány. Nekem ez a játék kimaradt, de kizárt, hogy egy nem tetsző lánnyal kipróbálnám. Gyanús, hogy más is így van ezzel.

16: sosem értettem, mi értelme van vakon és információk nélkül találgatni, hogy egyik-másik valaszadó kamuzott-e, fiú-e, vagy éppen egy bányarém, aki megpróbálja elhitetni magaról, hogy látott már fütyköst. Számít? Megbizonyosodni úgyse fogsz, aligha érdemes tehát firtatni.

Én természetesen férfi vagyok, és nem izgat fel a kérdés, egyszerűen csak érdekel.

2022. okt. 21. 00:23
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
2022... és ilyet játszanak a fiatalok :DDD de hol a faxba volt ez mikor én voltam 16-18 éves -.- mentek ti a p*csába! :D
2022. okt. 21. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!