Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány, aki szexelt vagy szopott már vesztes fogadás után, megírja, mi volt a fogadás tárgya? És mit kért volna, ha nyer a fogadás során?
10. Finoman fogalmazott.
Gáz.. :D
Férfi szemmel a dugás az más.. de puncit nyalni.. orálisan kényeztetni.. ez ilyen belsős dolog. Ez valahogy csak a szerelmünknek esik jól.. az ő feromonjait érezzük vonzónak. Velem legalábbis így van. Páromnak nem tudok ellenállni.. mikor régebben volt 1-2 egyéjszakásom pedig meg se fordult a fejemben. Bármennyire is szép volt a lány.
Nőknél is sztem hasonló.. de nem tudom.. Fogadásból csinálni baromi nagy hulyeség. Ez biztos! :D
17, gondolom, nem akarkivel fogad ilyen tétben se srác, se lány. Nekem ez a játék kimaradt, de kizárt, hogy egy nem tetsző lánnyal kipróbálnám. Gyanús, hogy más is így van ezzel.
16: sosem értettem, mi értelme van vakon és információk nélkül találgatni, hogy egyik-másik valaszadó kamuzott-e, fiú-e, vagy éppen egy bányarém, aki megpróbálja elhitetni magaról, hogy látott már fütyköst. Számít? Megbizonyosodni úgyse fogsz, aligha érdemes tehát firtatni.
Én természetesen férfi vagyok, és nem izgat fel a kérdés, egyszerűen csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!