Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fontos hogy csupasz legyen a farok?
Figyelt kérdés
És nektek milyen?2022. okt. 20. 00:19
1/13 anonim válasza:
Én mindenhogy szeretem a páromét. Nyáron inkább praktikus, ha az. :)
2/13 anonim válasza:
Ápolt legyen annyi elég, az elsőnek meg külön grat, hogy ezt komolyan gondolja.
3/13 anonim válasza:
Hetero férfi vagyok. Tudom nem lány tapasztalat. De én pl "prém" néklkül jobban érzem magam.
És a tapasztalatom is az, hogy a lányok is jobban szereteik. Persze van kivétel.
Egyébként dettó ugyanaz mint fordítva. Most a csupasz nuni dívik, sok férfi azt szereti. De van egy kisebbség aki meg itt is pont a bozontosat.
Ha a nagyobb "csoportnak" szeretnél kedvezni, letolod a bozontot, és/vagy fazonra igazítod. Ennyi... :D
4/13 anonim válasza:
A párom csak úgy szereti, még a popsim is csupasz. F
5/13 anonim válasza:
Nekem mikor milyen, én azt szeretem, ha a pasinak szőrös, az enyém jelenleg csupasz, de voltam már én is pamacsos. :)
6/13 anonim válasza:
Csupaszon jobb.
Engem taszít a szőrösség.
7/13 anonim válasza:
Fontosnak nem fontos de jobban esik az orál is például ha csupasz.
10/13 anonim válasza:
Nincs bajom a szőrrel sem, ahogy a volt barátom sem zavarta ha esetleg nekem borostás maradt. Ettől függetlenül én rendszeresen szőrtelenítek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!