Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A válaszokat olvasva az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válaszokat olvasva az a benyomásom, hogy a péniszméretes kérdésekhez nagyon sok választ magát nőnek kiadó férfi ír. Egyetértetek ezzel? Miért csinálhatják, miért jó ez nekik?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A válaszokat olvasva azt gondolom, hogy a kérdések 99%-hoz nagyon sok férfi ír nőként.

F

2022. okt. 20. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:

"A nők meg nem járkálnak centivel ,vagy legalábbis még nem láttam és a valóságban még nem is hallottam elhangzani a kérdést hogy mekkora neked."

Nem, centivel valóban nem járnak, és a többségük eléggé felül is becsli a partner méreteit.

A kérdés viszont valóban nem hangzik el, de a csajok nagyon gyorsan leellenőrzik, hogy mit fognak kapni, és ha csalódnak, akkor nem lesz szex, legalábbis egynél többször nem. (nem egyszer jártam már úgy, hogy elkezdtünk csókolózni a csajjal, de mielőtt megkérdezte volna, hogy felmegyek e, azért rámarkolt gyorsan odalent, hogy lássa mit fog kapni). Hidd el, ha nem elegedő, akkor nem lesz invitálás

2022. okt. 20. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Biztosan van ilyen...én is ezt szoktam gondolni.
2022. okt. 20. 08:49
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha férfiak írnának nőként akkor a válaszok 99%a kisfarok-istenítés lenne.
2022. okt. 20. 08:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem tudom megérteni, hogy miért olyan nehéz elhinni, hogy nekem bőven elég egy 13-14 körüli méret. Volt dolgom sokkal nagyobbal is és kiderült, hogy nem jó nekem egy alkarméretű pénisszel...
2022. okt. 20. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:

14: "Ha férfiak írnának nőként akkor a válaszok 99%a kisfarok-istenítés lenne."

Elég sok a kisfarok istenítés, de más témáknál is sok a "gyanús".

Aktív szexuális életem van, a haverjaimnak is, í]y kb látom, hogy milyenek a nők úgy általában szerte a világban. A GYK-n kb magyarország összes anál, mélytorok, sperma lenyelést imádó csaja itt van legalább 3 regisztációval, vagy pasasok írják az összes ilyen kérdésre a válaszokat.

(és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs anál kedvelő csaj, vagy olyan aki szereti ha a szájába mész el, de az arányokkal van a baj. Az összes ilyen kérdésnél a válaszolók 80%-a, a pontozók 99%-a azt mondja, hogy ezek nála simán beleférnek, sőt egyenesen imádja.

A valóságban meg kb pont a fordítottja, aki ezeket bevállalja, még kevesebb, aki tényleg vágyik is rá).

2022. okt. 20. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon ebben a kategóriában alapvetően 90-10 % lehet az arány a férfi többség javára, így a nagy számok törvénye alapján mindig lesz olyan, aki férfiként magát nőnek adja ki. (Akárcsak szórakozásból is...)

Másrészt meg a legtöbben szerintem rákattintanak erre a kategóriára, és a normális emberek közül a többség ahogy pörgeti az oldalon a kérdéseket a farokméregetős kérdés láttán csak a homlokára csap, hogy "már megint egy idióta kérdés a méretről..." és meg sem nyitja és nem is válaszol. A válaszolók többsége szerintem megegyezik azokkal az emberekkel, akik az előző farokméricskélős kérdésre válaszoltak és hozzájuk csatlakozik max 1-2 abnormális ember.

Nem akarom túlmagyarázni de az a véleményem, hogy hülye kérdésekre hülye válaszok fognak érkezni. (Még akkor is, ha nagy empátiával nem nevezem a hülye kérdést hülye kérdésnek)

2022. okt. 20. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak az a férfi logikával szembe megy, hogy valaki a nagyfarkúakat védje. Azok a kamus férfiválaszok, ahol a kisfarkat pártolják, de azok egytől-egyik férfiak.
2022. okt. 20. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Az sem igaz, amit 18-as ír!

Van nő, akinek elég vagy akár szereti a kisebb méretet. Viszont megint az arányok. Azért itt a GYKn van olyan kérdés, ahol minden "csaj" a kicsit dícséri, aki leírja, hogy neki nagyobb kell, az 0%-ra pontozva. Na ez ami gyanús.

2022. okt. 20. 12:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ők. Mert a sok csalódástól vagy attól való félelemtől már megkattantak és nincs jobb dolguk, mint másokat leszólni.
2022. okt. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!