Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy itt jó sok az önmagát nőnek kiadó fiúcska?
Azért fiúcska, mert az ilyeneket nem lehet férfinak hívni.
Ráadásul az a vicces, hogy önmagukat heterónak vallják, miközben az ember hím ivarszervére vágynak :D Amivel semmi baj nem lenne, ha ezzel a biszex részlegen próbálkoznának.
Mielőtt valaki mondaná, hogy minek irogatok itt rá csajokra, már most leszögezném, hogy én nem irogatok rá senkire, ők irogatnak rám csajként :D
Valaki segítsen már megérteni, hogy itt a heteró részlegen mégis milyen eredményekre várnak az ilyenek :D
Mondjuk ez társkeresőn is előfordul, mert egyik haverom Tinderen járt úgy, hogy kiderült, hogy a profil nem csajhoz, hanem pasihoz tartozik :D
De az ilyen mit érez és miért heterókat zaklat a biszexek vagy melegek helyett?
Ez nem igaz. Én is pl lány vagyok.
Attila 35
Ez azért van, mert ezek után elég gyanakvó az ember, mert amúgy se lehet nagyon biztosra menni, hogy milyen nemű a másik. Pontosabban mindenki pasi, amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét :D
A vicc az, hogy engem az egyik ilyen az exei képével cseszett át. Csak ott kezdett gyanús lenni a dolog, hogy az egyik rövidtoppos képen a csaj köldöke mellett volt anyajegy, míg a másik képen már nem volt. Az alak és a bőrszín viszont csontra egyezett. Ekkora vallotta be, hogy heteró pasi és le szeretne szopni. Na ne már :D
Szerintem egy anonim oldalon ami kérdések megválaszolására lett kitalálva, nem kell ismerkedni mert nem társkereső. Vagy ha mégis, hát elkell fogadni, hogy vannak ilyen mellékgyökerek.
L.
Vagy F?
>:}
Szerintem egy nő nem kér hímivarszervről képet. Egy férfi meg nem udvarol úgy egy nőnek, hogy ilyet küld.
Ha mégis, akkor bőven megérdemli, hogy nem abba fut, akibe akart volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!