Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy itt jó sok az önmagát nőnek kiadó fiúcska?
Figyelt kérdés
Azért fiúcska, mert az ilyeneket nem lehet férfinak hívni.
Ráadásul az a vicces, hogy önmagukat heterónak vallják, miközben az ember hím ivarszervére vágynak :D Amivel semmi baj nem lenne, ha ezzel a biszex részlegen próbálkoznának.
Mielőtt valaki mondaná, hogy minek irogatok itt rá csajokra, már most leszögezném, hogy én nem irogatok rá senkire, ők irogatnak rám csajként :D
Valaki segítsen már megérteni, hogy itt a heteró részlegen mégis milyen eredményekre várnak az ilyenek :D
2019. jan. 17. 21:05
11/13 anonim válasza:
Egy ideje ez az oldal teljesen átalakult negatív irányba. Felengedik a 10-enéveseket szinte minden kategóriába, aztán meg a másik bolond útra térítése. Nem jó...
12/13 A kérdező kommentje:
Nem küldtem képet, mert én nem vagyok az a típus. A képeket némelyik exéről is csak azért kaptam, hogy képeket csaljon ki tőlem.
2019. jan. 18. 08:52
13/13 anonim válasza:
Igen. Foleg akkor szoktam gyanakodni, mikor "Szereted popsiba?" meg "Lenyeled-e?" tipusu kerdeseknel 10/9-szer igen a valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!