Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha rámjön a hányás a pénisztől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rámjön a hányás a pénisztől, nem is vagyok igazi hetero lány?

Figyelt kérdés

Légyszi NE bántsatok, de ezért nem szopom a pasim, mert rámjön a hányás. Más lányok is vagytok így, vagy velem van a baj?

L/20

2022. okt. 19. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Igen veled van a baj. De biztos lehet rajta dolgozni.
2022. okt. 19. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

És valóban, 4-es, én néha (évente 10-szer?) szoktam öklendezni fogmosáskor, franc tudja, mi váltja ki, máskor miért nem, de az tény, hogy a fogkefe sörtéjét akkor olyan irritálónak érzem a belső ínyemen, hogy hányingerem van tőle.

Továbbá én heteró pasiként nem voltam rest kipróbálni egy itthoni élethű műfasszal, milyen érzés, ha szopsz valakit, hogy tudjam, mit várok el egy csajtól. Hát a makkot meg egy keveset voltam képes belőle bevenni, és igencsak kitöltötte a szám, és enyhe öklendezés is rámjött. Oké, XL-es műfaszról van szó, de pl. a makkja még így se akkora, mint az enyém, szóval miért is lennék dühös egy csajra, ha nem szop le?

2022. okt. 19. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es , jó nagy farkad lehet akkor :D Az a vicc, hogy legalább nem én vagyok az egyetlen hetero férfi, aki kíváncsiságból kipróbálta ezt :D
2022. okt. 19. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Esetleg nem az volt a baj, hogy túl mélyre tolta a szádba? Próbáld csak épp a makkot bekapni. Mindig csak épp addig ameddig nem kellemetlen neked.

Legalábbis nálam az elején ez vált be.

2022. okt. 19. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy bántunk. Az bánt téged aki rád akarja eröszakolni a szopást ha neked az nincs kedvedre!!! NEM KÖTELEZÖ!!!!
2022. okt. 19. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as

Nem olyan nagy, M-es felső szekciója, de a makkom meglehetősen méretes lett.

2022. okt. 20. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!