Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, az alábbi, hölgy 10/ hányas nálatok?
Figyelt kérdés
Kép kommentben.2022. jan. 22. 23:32
A kérdező szavazást indított:
Nagyon szexi, kívánatos
Egyszer jó lenne
Nem jön be
31 szavazat
2/13 anonim válasza:
Egy olyan 6ost adok rá, testre nem rossz, de rendesen rémisztő feje van...:D
3/13 anonim válasza:
10/15
Csak kár hogy nem látszik zöbb belőle😊
4/13 anonim válasza:
Első ránézésre nem az én világom, plusz ebben a ruhában az alakja se nagyon látszik. Ha csak ezt a képet kéne pontoznom, nekem 6,5 / 10.
5/13 anonim válasza:
Hát...nem az idealom, meg ez a legrosszabb ruha amit valaha kitalalhattak....más ruhában esetleg?
6/13 anonim válasza:
Túl sok a smink, szóval nálam 5-ös, és más az ideálom is.
7/13 anonim válasza:
Olyan 6-7.
Kár, hogy egy képből nem sok derül ki, milyen valójában.
9/13 anonim válasza:
Ne legyetek már olyan szigorúak gyerekek ez egy igen jó csaj. Vékony, jó alakja van, szép szemei, bóti' a mell, de még ép nincs túltolva. A ruha viszont tényleg borzalmas.
10/13 anonim válasza:
Engem az arcában a pirszing zavar, a gagyi fulbevaloja, meg a hidrogenszoke haja zavar.
10/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!