Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire érezni a punciba elvezést ahogy az ondó bekerül a nemi szervetekbe? Vagy van olyan része is a puncinak ahol nem érezni semmit ebből? Kerestem a szakirodalomban erről, de silány a felhozatal... Ki tudja megválaszolni a kérdést.
Lehet érezni, ahogy egy "szétcsapódik ott bent" egy melegebb állagú anyag, lüktetéshez hasonlít.
Volt hogy buli után szexeltunk, volt bennem valamennyi pia, akkor nem éreztem egyáltalán, viszont maga az aktus elvezetesebb volt. Számomra meg ez fura.
Én beszéltem műár erről több barátnőmmel, mert én a világon semmit nem érzek (mármint a spriccelésből, a spermából, ha úgy élvez el a pasi, hogy lüktet a farka, azt persze lehet érezni valamennyire), és kíváncsi voltam, mások hogy vannak ezzel.
Ez alapján én nem tudok olyan nőről, aki érez ebből bármit is, de nyilván nem beszéltem az össze nővel a Földön. De ahogy az itteni válaszokból látom, sokan vagyunk ezzel így.
Szóval két lehetőség van: vagy ezt nem lehet érezni, max a farok lüktetését, megrándulását, de a lövellést, spermát nem, és aki azt írta érzi, nem is nő (vagy kamuzik), vagy ebben is különbözőek vagyunk, sokan nem érzik, míg annak akik igen.
Nem hiszem, hogy ki fog derülni, melyik az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!