Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rámjön a hányás a pénisztől, nem is vagyok igazi hetero lány?
Légyszi NE bántsatok, de ezért nem szopom a pasim, mert rámjön a hányás. Más lányok is vagytok így, vagy velem van a baj?
L/20
Nem tudom, én a hetvenes évekből több könyvben is olvastam, hogy a fogmosástól is hányingere lett az embereknek. A másik ok, amit el tudok képzelni, az a pasid hiányos higiénéje.
Ettől még heteró vagy, de én még sosem találkoztam ilyen lánnyal.
Nincs veled se3mmi gond!
Próbáltad már, íz és szagsemleges dildóval?
Nincs veled semmi baj. Nem te vagy az egyetlen nő, aki nem szereti. Vannak megértő férfiak is, vagy olyanok, akik nem is szeretik az orális szexet. Azért meg van egy csomó tahó, még nem kell szenvedned miatta.
Két barátnőm is van, akik undorodnak tőle. Az egyik egyáltalán nem csinálja, mert mint neked is, hányingere van tőle, a másik évente egyszer a férjének, de a szájába nem élvezhet... :D
Szóval teljesen normális és ne hagyd, hogy bárki rád erőltesse, amit nem élvezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!