Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok! Volt már olyan, hogy erényövben kellett végignéznetek, ahogy dugják a párotokat?
Hogy viseltétek? Mit csináltatok addig?
Ha nem volt még ilyen élményetek, izgatna titeket?
Mikor a párom 8 év után dobott, s még el is kottyintotta, hogy már mással kettyint pár hónapja.
Én a szava visszhangjával a fülemben ugrottam fel egy távolsági buszra, hogy 9 órát utazva, három országot átszelve bekukkantsak hozzájuk.
Erényöv ugyan nem volt rajta, de a következő időkben mintha rajtam lett volna. A pöcsöm helyett szinte a nyakamon éreztem, az biztos, hogy életem legrosszabb három hónapját éltem végig így, hármasban folyt a dolog - soha többé hármas kapcsolatot!!!
Persze mindenki döntse el maga a saját szintjén és körülményeiben, hogy kell-e ez neki. Nekem nem. Soha többet, még egy nyolcéves kapcsolat megmentéséért sem!
Erényövet még nem viseltem soha, viszont nejem kedveli a domináns szerepet, a többest pedig mindketten, főként hármasban. Mindketten biszexek vagyunk. Voltunk úgy hármasban sráccal, hogy én meg voltam kötözve, de még a szerszámom is le volt kötve, az lénygében megfelel erényövnek. Ők először kettesben voltak a fürdőszobában, miközben én a hálószobában az ágyon feküdtem gúzsbakötve. Majd bejöttek, mellettem játszottak, végül nejem 69-ben rám feküdt és úgy ment el a srác a puncijába, nekem pedig tisztára kellett nyalnom.
Annak ellenre, hogy evvel a férfiú partnerünkkel sokig jártunk össze, nagyon izgalmas volt ez a különleges együttlét. Vele és egy párral, akikkel évekig volt szexbarátságunk többször volt, hogy valaki csak nézte a többiek szeretkezését. Annak van egy különleges izgalma! Megesett a lányokat néztük, vagy ők minket pasikat, vagy hárman tolták, negyedik nézte. Ezeket a helyzeteket, hol az éppen aktuális élethelyzet hozta (valamelyik férfi korán elsült és pihent, vagy egyéb oknál fogva épp pihent, szüntet tartott, valamelyik lánynak éppen megvolt, stb.), hol pedig direkt megbeszéltük, megterveztük.
Akkor mesélj kérlek!
Kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!