Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok! Volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok! Volt már olyan, hogy erényövben kellett végignéznetek, ahogy dugják a párotokat?

Figyelt kérdés

Hogy viseltétek? Mit csináltatok addig?

Ha nem volt még ilyen élményetek, izgatna titeket?

2022. okt. 19. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Mikor a párom 8 év után dobott, s még el is kottyintotta, hogy már mással kettyint pár hónapja.

Én a szava visszhangjával a fülemben ugrottam fel egy távolsági buszra, hogy 9 órát utazva, három országot átszelve bekukkantsak hozzájuk.

Erényöv ugyan nem volt rajta, de a következő időkben mintha rajtam lett volna. A pöcsöm helyett szinte a nyakamon éreztem, az biztos, hogy életem legrosszabb három hónapját éltem végig így, hármasban folyt a dolog - soha többé hármas kapcsolatot!!!

Persze mindenki döntse el maga a saját szintjén és körülményeiben, hogy kell-e ez neki. Nekem nem. Soha többet, még egy nyolcéves kapcsolat megmentéséért sem!

2022. okt. 29. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Amikor az én feleségem járt félre, akkor órákon át álló farokkal vártam, hogy haza jöjjön. Nehéz volt nem magamhoz nyúlni. Már én akartam kérni, hogy zárjon le, amikor elmegy. De ebben nagyon benne volt 2-3 nap után már végig is kellett volna néznem lelakatolt farokkal, hogy ők kefélnek.
2022. okt. 29. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Másik párral voltunk együtt úgy, hogy a pasi csak nézte a törtnénéseket, felöltözve. Második alkalommal még egy pár, akikkel régebb óta jártunk össze, csatlakozott, akkor viszont levetkőzött az említett férfi is és megtudtuk, minden ilyen élményüknél van rajta erényöv. Akkor is csupán passzív szemlélő volt.
2022. okt. 30. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Erényövet még nem viseltem soha, viszont nejem kedveli a domináns szerepet, a többest pedig mindketten, főként hármasban. Mindketten biszexek vagyunk. Voltunk úgy hármasban sráccal, hogy én meg voltam kötözve, de még a szerszámom is le volt kötve, az lénygében megfelel erényövnek. Ők először kettesben voltak a fürdőszobában, miközben én a hálószobában az ágyon feküdtem gúzsbakötve. Majd bejöttek, mellettem játszottak, végül nejem 69-ben rám feküdt és úgy ment el a srác a puncijába, nekem pedig tisztára kellett nyalnom.

Annak ellenre, hogy evvel a férfiú partnerünkkel sokig jártunk össze, nagyon izgalmas volt ez a különleges együttlét. Vele és egy párral, akikkel évekig volt szexbarátságunk többször volt, hogy valaki csak nézte a többiek szeretkezését. Annak van egy különleges izgalma! Megesett a lányokat néztük, vagy ők minket pasikat, vagy hárman tolták, negyedik nézte. Ezeket a helyzeteket, hol az éppen aktuális élethelyzet hozta (valamelyik férfi korán elsült és pihent, vagy egyéb oknál fogva épp pihent, szüntet tartott, valamelyik lánynak éppen megvolt, stb.), hol pedig direkt megbeszéltük, megterveztük.

2022. okt. 30. 17:20
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt még ilyen élményem, de izgatna ha messenger/facecam videohivasban kéne erényövben végignéznem, ahogy elvinné a kis feleségemet a legjobb barátom egy számomra ismeretlen haverjával 2-3 napra egy távoli wellness hotelbe és ott kezelgetnék.
2022. nov. 1. 01:55
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
tudnék mit mesélni..21L
2023. jan. 24. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Akkor mesélj kérlek!

Kíváncsivá tettél.

2023. jan. 24. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen volt!
2023. febr. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!