Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki végignézné ahogy egy számara szimpatikus ámde ismeretlen személy előtte elégül ki? Csak kíváncsiságból kérdem kort is írjatok
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 02:33
3/6 A kérdező kommentje:
Pista bá tudom hogy gondolja hogy ez megtörténhet és megis történik ugyanakkor nőkhöz szolna a kérdés ittis inkább azzal kapcsolatban hogy mi miatt vagy éppen mi az ami miatt nem
2020. dec. 18. 02:58
5/6 anonim válasza:
Én pasi vagyok! Ha a lány,ill nő,hölgy maszturbálna elöttem,szivesen végignézném,bár nyilván csak egy ideig bírnám nézni,utána a tettek mezejére lépnék... 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!