Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevállaljam? A barátnőm szeretné ha végignézném ahogy a pasijával szexel. Engem is izgat a dolog. Az a kikötése hogy csak nézhetem és semmi testi kontaktus.
Figyelt kérdés
Attól félek nem fogom kibírni hogy ne szálljak be mert iszonyúan jó a pasi, régóta fantáziálok róla. 35N2021. jan. 8. 11:31
1/18 anonim válasza:
Ez egyszerűen megoldható. Kérd meg őket, hogy kötözzenek le előtte.
2/18 anonim válasza:
Ha rá vagy izgulva a pasira,akkor inkább ne menj bele.Esetleg mondd a barátnődnek,te is szeretnéd ha utána ő nézne,ahogy a pasijával szexelsz.
3/18 anonim válasza:
Lekötözve szenvedni fogsz a vágytól, de izgi lesz nagyon.
4/18 anonim válasza:
Talán van ennyi önuralomad, nem??
5/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ilyen helyzetben. Nem tudom hogy mi történne. Nem akarom hogy rámenjen a barátságunk. Ezért jó lenne ha valki olyan is válaszolna aki volt már ilyen szituban.
2021. jan. 8. 11:44
6/18 anonim válasza:
Szerintem, azt csinálsz amit akarsz.
7/18 anonim válasza:
Az én véleményem, hogy próbáld meg négyszemközt mindezt megbeszélni a barátnőddel, hogy számodra ez teljesen új dolog és nem tudod hogyan fogod kezelni. Mondd meg neki bátran, hogy lehet nem fogod bírni visszafogni önmagad, hogy ebben a helyzetben is szeretné - e, hogy te most jelen legyél az aktusuk közben.
8/18 anonim válasza:
Miért hazudsz a korodról és a nemedről?🤔
9/18 anonim válasza:
Elég ha oda bilincselnek valahova, hogy mozogni tudj, így masztizhatsz velük, rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!