Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a járvány csak még kanosabbá tett, többet masztizom amióta nem ajánlatos a testi kontaktus. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Nemet és kort írjatok kérlek!2020. márc. 21. 23:29
1/11 anonim válasza:
Azért a pároddal lehet szex. 😄
2/11 anonim válasza:
nekem azóta több a szex és az orál is :D az összezártság csodái
F
4/11 anonim válasza:
Dettó :D ugyan így vagyok vele. F/22
6/11 anonim válasza:
Én 19 napja nem élveztem el, mivel elkezdtem egy önmegtartóztató orgazmus kontrollt az iskolák bezárása előtt. Szóval én nem vagyok így ezzel, de egyébként így lennék valószínűleg, mivel több a szabadidőm, mint egyébként.
7/11 anonim válasza:
Szerintem az maszturbál most többet aki eddig is azt tette partner hiányában :D Akinek meg van párja az ugyanúgy vele dug mint eddig is.
8/11 anonim válasza:
De jó nektek...
Bálam megjött a karantén, meg a mikulás is.
Na meg egyedül is vagyok.
70es évekbe mottója:
Ne háborúzz, szeretkezz!
2020as évek mottója:
Ne az útcán, motoszkálj, inkább otthon a bigyiban/gatyában.
10/11 anonim válasza:
Július óta nincs kivel sajna, szóval nem sokat oszt-szoroz a karanten, de ja... csak most ismerkedni is kb lehetetlen/nehezebb. :(
23/ftm
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!