Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Egyértelműen erősen túlsúlyos, viszont szerencséje hogy mellben is erős és szép az arca is, így az valamennyire egyensúlyt tud tartani a súlyfeleslegével.
12/20 anonim válasza:
szeretem a husi lányokat is, ő még az éppenhogy kategória, bár nem kétlem, hogy rengetegen próbálkoznak nála. most még fiatal, ezért nem annyira gáz, viszont 30-40 évesen ezekkel a paraméterekkel már egész más lenne a szexuális vonzereje.
15/20 anonim válasza:
#14 a helyzeten nem változtat, telt, de legalább arányosan és az arca tagadhatatlanul szép
16/20 anonim válasza:
Egyértelműen van egy kis túlsúlya.De tipikusan az az alkat, akinél jó helyre megy a hízás. Iszonyat szexi, pedig a vékony lányokat preferálom. Nincs az a férfi, akihez ha ez a lány hozzábújna, ne állna fel a sorompó.
17/20 anonim válasza:
Arcra szép, de túl sok rajta a felesleges. Nem az esetem.
18/20 anonim válasza:
Szép az arca és nem hasra, hanem cicire és fenékre szedte fel azt a pluszt, szóval jól néz ki!
19/20 GFman válasza:
Nekem a határon van.Ahogy írták előny, hogy szép arca van és formásak a cickók.Az a fajta alkat, akit, ha kutyusban tolsz beremeg hátul, mint a kocsonya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!