Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat mennyire érdeklik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire érdeklik szex közben a nők szépséghibái?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 13:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
7%

Írták fentebb a férfi vizuális. Ez tény. Nekem is fontos hogy szép legyen a nő alakja, bőre. Szex közben el tudok vonatkoztatni ha kiszúrok egy hibát, de azért alapjában zavar, igen.

Kényes kérdés, de ha látom nem tesz ellene a nő, akkor azért én finom jelzem. Megkérdezem miért nem keni bőrfeszesítővel a területet, vagy esetleg gyakrabban epilláljon/gyantázzon, még mielőtt szúrni kezd. Engem is zavar a szőr, szőrtüsző. Tudom hogy az emberi testen van, de élénk azzal az illúzióval hogy nincs itt semmi. Örülök ha gondoskodik ennek fenntartásáról a partnerem. Kisebb pattanás, foltok, anyajegy okés, de hegek, nagyobb pigmentfoltok, irritált foltok, szárazabb bőr, narancsbőr nem oké.

2022. okt. 18. 14:25
 22/44 anonim ***** válasza:
11%
Érdekel, igen. Hiszen ott van a szemem előtt.
2022. okt. 18. 14:26
 23/44 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt mondja nem érdekli az nemes egyszerűséggel hazudik. Természetesen igen sokat számít a külső. Akik fentebb ezt már kifejtették maximálisan egyetértek velük és osztom a véleményüket.
2022. okt. 18. 14:40
 24/44 anonim ***** válasza:
92%

Akkor kapcsolatot sem alakítottok ki? Nincs állandó partner?

Mert megismered a "tökéletes" nőt nincs rajta folt, szeplő stb.

Nincs se heg, se semmi.

Történik egy balesete, vagy vakbél műtét ami után marad heg, akkor elhagyod őt, mert már nem tökéletes? Azelőtt meg x ideig az volt?

2022. okt. 18. 14:43
 25/44 anonim ***** válasza:
10%
Szex közben éppenséggel kizárom ha nem tetszik valami. De nagyon zavar.
2022. okt. 18. 14:43
 26/44 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én 8x testépítő bajnok válaszára lennék igazan kiváncsi :D

Jocó, merre vagy? Szükségünk lenne az univerzális bölcsességedre tesó :D

2022. okt. 18. 14:55
 27/44 anonim ***** válasza:
7%

El nem feltétlen hagyom. Nálunk szülés után változott meg a teste a feleségemnek. Ronda nagy heg, császáros volt kb csontól-csontig vágták nem tudom miért, másoknak szép kicsi esztétikus a heg. Hasa is petyhüdtebb, a melleiről ne is beszéljünk. Már nem szoptat, addig jobb volt mint normál állapotban. Narancsbőr, stria, terhességi csík. Kiábrándító, de el nem hagyom. Viszont vágyom a feszesebb, hibátlanabb testre. Ezt ő már nem tudja megadni, így a hiányérzet ott marad.

2022. okt. 18. 14:59
 28/44 A kérdező kommentje:

27-es ne haragudj de ez nagyon gáz, mármint az hogy így beszélsz a közös gyereketek anyjáról. Mikor az a nő azért "áldozta fel" a testét, hogy nektek legyen egy kisbabátok.

Nektek férfiaknak kellene szenvedni vele, elhízni stb, majd ha megszülnétek mi is fikáznánk benneteket aztán jólvan. 😒

Írom ezt úgy hogy nekem nincs gyerekem, de mélységesen sajnálom azokat a nőket, akiknek ilyen pali jutott.

2022. okt. 18. 15:08
 29/44 anonim ***** válasza:
90%
Nem csodálkozom hogy egyre többen választanak nőként nőt társuknak….😅
2022. okt. 18. 15:12
 30/44 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy nőt dugok éppen, akkor nem arra fogok figyelni, hogy pl pattanásos. Ha már az ágyig eljutunk, ott nincs akkora szépséghiba, ami zavarna. Különben is, én sem vagyok tökéletes.
2022. okt. 18. 15:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!