Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyire érdeklik szex közben a nők szépséghibái?
Írták fentebb a férfi vizuális. Ez tény. Nekem is fontos hogy szép legyen a nő alakja, bőre. Szex közben el tudok vonatkoztatni ha kiszúrok egy hibát, de azért alapjában zavar, igen.
Kényes kérdés, de ha látom nem tesz ellene a nő, akkor azért én finom jelzem. Megkérdezem miért nem keni bőrfeszesítővel a területet, vagy esetleg gyakrabban epilláljon/gyantázzon, még mielőtt szúrni kezd. Engem is zavar a szőr, szőrtüsző. Tudom hogy az emberi testen van, de élénk azzal az illúzióval hogy nincs itt semmi. Örülök ha gondoskodik ennek fenntartásáról a partnerem. Kisebb pattanás, foltok, anyajegy okés, de hegek, nagyobb pigmentfoltok, irritált foltok, szárazabb bőr, narancsbőr nem oké.
Akkor kapcsolatot sem alakítottok ki? Nincs állandó partner?
Mert megismered a "tökéletes" nőt nincs rajta folt, szeplő stb.
Nincs se heg, se semmi.
Történik egy balesete, vagy vakbél műtét ami után marad heg, akkor elhagyod őt, mert már nem tökéletes? Azelőtt meg x ideig az volt?
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én 8x testépítő bajnok válaszára lennék igazan kiváncsi :D
Jocó, merre vagy? Szükségünk lenne az univerzális bölcsességedre tesó :D
El nem feltétlen hagyom. Nálunk szülés után változott meg a teste a feleségemnek. Ronda nagy heg, császáros volt kb csontól-csontig vágták nem tudom miért, másoknak szép kicsi esztétikus a heg. Hasa is petyhüdtebb, a melleiről ne is beszéljünk. Már nem szoptat, addig jobb volt mint normál állapotban. Narancsbőr, stria, terhességi csík. Kiábrándító, de el nem hagyom. Viszont vágyom a feszesebb, hibátlanabb testre. Ezt ő már nem tudja megadni, így a hiányérzet ott marad.
27-es ne haragudj de ez nagyon gáz, mármint az hogy így beszélsz a közös gyereketek anyjáról. Mikor az a nő azért "áldozta fel" a testét, hogy nektek legyen egy kisbabátok.
Nektek férfiaknak kellene szenvedni vele, elhízni stb, majd ha megszülnétek mi is fikáznánk benneteket aztán jólvan. 😒
Írom ezt úgy hogy nekem nincs gyerekem, de mélységesen sajnálom azokat a nőket, akiknek ilyen pali jutott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!