Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az első talin egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az első talin egy szopás belefér?

Figyelt kérdés

2022. okt. 18. 08:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
31%

Annyiból igaza van a 7esnek, hogy ha ő nem akarná, az erőszak.

De amúgy nem feltétlen korrekt, hogy az egyik akarja, de neki nincs kedve.

Mondjuk ne csodálkozzon, ha ilyen mentalitással később oda adják neki a biciklit, hogy tekerjen el vele máshová.

Mert akkor kb: akkor dolgozom, ha nekem van kedvem hozzá, nem a munkahelyemnek szükséges. Akkor van kedvem főzni, ha kedvem van, nem a párom, aki mondjuk dolgozik ugyanúgy mint én.

2022. okt. 18. 11:11
 22/36 anonim ***** válasza:
75%
Mert ha a férfi nem akarja, az nem erőszak?
2022. okt. 18. 11:13
 23/36 anonim ***** válasza:
88%

#20: vagy az ilyen kommentek miatt, mint a tiéd...

Komolyan nem érted a különbséget, és még te vagy nő? :D

Szánalmas...

Megtanulhatnál értelmezni néhány egyszerű magyar mondatot, meg a kérdést is.

Ha egy pasi azt akarja, hogy szopd le, akkor nem téged kívánt meg, hanem csak üríteni akart egyet. Ha én ajánlom fel neki, akkor viszont örömet akarok okozni.

A te buta párhuzamod szerint ez ugyanaz...

Akkor lenne az, ha elítélném, hogy le akar szopatni, de az rendben lenne, hogy én akarom rávenni, hogy nyaljon ki, persze viszonzás nélkül.

Komolyan ennyire nem érted? Akkor a világ (azon fele...) tényleg megérett a pusztulásra.

2022. okt. 18. 11:14
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

"De amúgy nem feltétlen korrekt, hogy az egyik akarja, de neki nincs kedve."

Nem a 7-es vagyok. Már hogy ne lenne korrekt? Randiról beszélünk ember. Igenis, ha nincs kedve nem csinálja.

2022. okt. 18. 11:15
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
#23 ja neeeem, én a nyalásra gondoltam, ha azt kívánom meg nőként, hogx kinyaljon a férfi az első randin...de akkor valószínűleg félreértettem a 7-est is. Sőt, most már biztos :D
2022. okt. 18. 11:17
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hiányoztak már ezek az első randis kérdések (irónia).
2022. okt. 18. 12:10
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nyitott lánynak kell lennie hogy első randin "valami" történjen - ja és hozzáteszem extra szimpátiának, bizalomnak. Rossz hírem van bro', igen erős kisugárzással, stílussal kellene rendelkezned hozzá hogy a laza lányok ne offoljanak ki.

Baráti tanács: 0 km-s tapasztalatlanként ne az alkalmira hajts mert nem fog összejönni, de cserébe pötsnek fog tartani az összes csaj.

2022. okt. 18. 12:16
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nő válogatja. Attól függ hogy milyenre sikereik a randi. Voltam már mind a két fajtán.

Férfi vagyok

2022. okt. 18. 12:20
 29/36 anonim ***** válasza:
81%
Csók se
2022. okt. 18. 12:46
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Első randin nálam még nincs szex. Viszont volt egyéjszakás kapcsolatom ahol ez megtörtént, lecuppantottam, mivel ő is kielégített. 25/L
2022. okt. 18. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!