Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha csak szexet beszéltetek meg a nővel akkor ez is belefér? L

Figyelt kérdés

Mondtatok már ilyet egy nőnek?

Mi megbeszéltük egy régi férfi ismerősömmel h szexet szeretnénk egymástól( ő is és én is egy csalódáson vagyunk túl, és nem menne most a kapcsolat nagyon, de nyilván ez a "megbeszéltük" ez hosszabb folyamat volt)

Viszont a napokban mikor beszéltük h alig várjuk, hogy szexeljünk akkor azt mondta h először biztos nagyon meg fog b*szni, de utána szeretkezés lenne.

Ez csak nekem furcsa, h szeretkezni is szeretne, vagy ilyen esetben ez is okés?

Vagy csak kombinálok?

2022. szept. 23. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne
2022. szept. 23. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Úgy csináltuk hogy mindketten élvezzük. Volt olyan lány akivel szeretkeztem, volt akivel du*tunk keményen.
2022. szept. 23. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Miért ne ha egyszer erre vágyik ffifüggő ki mit...
2022. szept. 23. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
A szeretkezés nem szex? Vilàgosits fel...
2022. szept. 23. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Miért ne, kevés olyan nő van akivel csak durván csinálnám. Az már a hate fuck kategória.
2022. szept. 23. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
8 évig jártam össze egy nő ismerősömmel alkalmizni, amíg nem ismerkedtem meg a mostani barátnőmmel. Minden csak normális megbeszélés kérdése.40f
2022. szept. 23. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ő tudta csak....
2022. szept. 23. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Ezt össze kell vonni, amikor én szexelek, általában jól megbszom a női partnerem, de, persze van olyan alkalom is amikor nem ez a végkimenet, szokta is mondani a párom, hogy most jól meglettem dugva.
2022. szept. 23. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:
attól függ
2022. szept. 23. 14:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezt senki sem mondta🤦‍♀️

Igazából csak kicsit furcsa számomra, h szex kapcsolatban van aki szeretkezni is szeretne. De tudom egyéntől függ, csak furcsa.

Eddig 1x voltam ilyen kapcsolatban ott csak b*szás volt.

2022. szept. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!