Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha csak szexet beszéltetek meg a nővel akkor ez is belefér? L

Figyelt kérdés

Mondtatok már ilyet egy nőnek?

Mi megbeszéltük egy régi férfi ismerősömmel h szexet szeretnénk egymástól( ő is és én is egy csalódáson vagyunk túl, és nem menne most a kapcsolat nagyon, de nyilván ez a "megbeszéltük" ez hosszabb folyamat volt)

Viszont a napokban mikor beszéltük h alig várjuk, hogy szexeljünk akkor azt mondta h először biztos nagyon meg fog b*szni, de utána szeretkezés lenne.

Ez csak nekem furcsa, h szeretkezni is szeretne, vagy ilyen esetben ez is okés?

Vagy csak kombinálok?

2022. szept. 23. 12:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8 évig? :o

És csak vele?

Idő közben nem alakult ki kötődés kettőtök között?

2022. szept. 23. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy szeretőm, akivel csak szex van. Pont ezért baromi őszinte minden.

Én legtöbbször úgy szeretem ha finoman csináljuk. Előjáték, orán míg nem kerülünk a határára (én néha el is megyek közben), kifliben közben simogatva, lovaglóban ahol 5x visszatánvolunk az orgazmus közeledte előtt, hogy elnyújtsuk. Ilyenkor gyengéd mozgások, felsőtest, mellek simogatása, csókolása. Hüvelyemmel rászorítok sokszor, vagy épp csak nagyon lassan mozgunk.

Számomra ez szeretkezés, pedig aztán annyit nem beszélünk meg egymással, hogy mikor ér rá a mási legközelebb.

2022. nov. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!