Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatba belefér másik személy?
Van egy lány, akivel elkezdtük ezt a dolgot. Kvázi lelki társak (is) vagyunk. Én bármire nyitott vagyok, ő egy rossz kapcsolata után elzárkózik minden ettől komolyabbtól, amúgy elvagyunk, jó is most ez így. Beszéltünk a harmadik félről, azt mondta hogy ha adódik olyan lehetősége, ki fogja használni de nem akar fűvel-fával.
Nem érzi jelenleg azt, hogy a szexualitást csak egy személlyel szeretné megélni, de nem erre hajt senkinél, és ilyen komolyan, többalkalmasan, lelki társakként, barátokként csak velem szeretne “lenni”.
Engem azért egy picit zavar ez a dolog, hogy más férfivel is lehet. Jogosan zavar, vagy a barátság extrákkal kapcsolatba ez bele kell, hogy férjen?
A barátság extrákkal
Vagy Szexkapcsolat NEM párkapcsolat . Azaz a partner mellett azzal létesítesz szexuális aktust akivel akarsz
A barátság extrákkal-ban sok fontos dolog van, de egyik sem a hűségről szól!
Bárkikkel, akárhányszor lefekhetek és nincs belőle gond!
Sok szabadság, sok gyönyör!
A bibi inkább a történetben hogy te kicsit túlgondoltad a dolgot, jóval többet szeretnél a lánytól mint "barátság extrákkal". Sokkal inkább kapcsolatot, érzelmeket - a lány viszont nem, csak könnyed dugást. Tanács barátom: ne lovald túlságosan bele magad, mert csúnya arcra esés lehet a vége. Örülj a kapcsolatnak amíg tart, de ne szerelmesedj be mert megszívod a végén.
A lány úgy gondolja, hogy a kapcsolat tartalma alapján belefér, mert nem együtt jártok. Két választásod van. Vagy elfogadod, vagy nem és a csaj zárja a storyt. Döntsd el mit akarsz a kettőből.
Amikor ilyenben voltam megbeszéltük és nem volt belőle gond.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!