Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsit kínos de mi a megoldàs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit kínos de mi a megoldàs ha a pasi annyira pocakos,széles hogy alig bírom meglovagolni?

Figyelt kérdés

Milyen megoldàs lehet vagy milyen pòzt javasolnàtok?

Az ha felül lenne nem müködik mert 60kg vagyok ö meg több mint a duplàja, agyonnyomna.

2022. okt. 17. 15:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

"Én 64 kg. voltam, amikor 120 kilós nő lovagolt rajtam…"

jézusmária

2022. okt. 17. 15:45
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg nem sértésből, de a párod nagyon rossz fizikai kondícióban lehet, ha fáj a térde a kutyától, és agyonnyomna ha ő lenne felül. Én sportoló voltam régebben, de már én is ráhíztam bőven és 5 éve nem sportolok semmit rendszeresen, ennek ellenére nem okoz gondot tartani magam ha felül vagyok, vagy kutyában tolni. Annyira széles sem vagyok hogy a barátnőm ne érjen át kényelmesen, pedig nem magas lány, bár ahhoz képest hosszúak a lábai. Na mindegy, arra szeretnék kilyukadni, hogy sajnos van az a fizikai kondíció ahol már nem lehet élvezetesen szeretkezni, és ha a párod annyira el van hízva, annyira nem bírja el a saját testsúlyát, hogy ez nehézséget okoz, akkor ha magáért nem is, hát érted kezdjen magával valamit. Mert akármennyire szereti egymást két ember, ameddig nem nyugdíjasok vagytok, a szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak, hogy egészséges legyen.

Kilences voltam.

2022. okt. 17. 15:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nincs jò kondiban, a munkàjàbòl adòdòan fogyni sem igazàn tud. Engem nem zavarna maga ez a dolog külsöleg. Én 167cm vagyok lehet amiatt sem jò a lovaglò mert kicsi vagyok.
2022. okt. 17. 15:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A kutya pózt lehet úgy is, hogy te az ágy szélén térdelsz, ő meg a padlón áll…
2022. okt. 17. 15:58
 15/24 A kérdező kommentje:
14 Nem rossz ötlet majd kipròbàljuk.
2022. okt. 17. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha arra is fáj a térde a kifogás, akkor üljön az ágy széléhez egy székre, te meg talicska pózban, hason fekve tolass rá.

Esetleg lovaglás helyett csak szimplán ülj rá nyújtott lábakkal, ő meg emelgessen téged.

2022. okt. 17. 16:02
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Barátnőm 163cm alacsony, úgyhogy még az sem kéne baj legyen... tényleg, tudom hogy ez egy sz.r dolog, én magam is foglalkozom ezzel a kérdéssel rendszeresen mert volt hogy baromi jó kondiban voltam és a strandon büszkén vettem le a felsőm tinédzserként - most 8 évvel később meg már nem, de van az a szint ahol már tényleg muszáj valamit tenni. Csak persze ez rohadt nehéz kérdés, általában kigyúrt kockahasú trainereket szoktál látni motivációs beszédeket mondani akit kisgyerek korától sportoltattak, de ha valaki sosem volt sportoló, sosem volt sikeres semmilyen testmozgásban, annak nagyon-nagyon nehéz meghozni a motivációját arra hogy változtasson az életmódján. Pedig - főleg ha tényleg nagyon rossz kondícióból indulsz - nem is tart sokáig mire elkezded látni és érezni a hatását egy kis napi testmozgásnak és jobb étrendnek.

Ha össze tudjátok hozni, járjatok együtt edzeni. Tök mindegy mit, kocogni, biciklizni, kondiba (de akkor legjobb ha személyi edzővel az elején), amit akartok, páros programnak sem rossz. :)

2022. okt. 17. 16:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném bàntani a súlya miatt. De majd meglàtom mit tehetek.
2022. okt. 17. 16:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Lovagolj úgy, hogy nem a térded teszed le (gondolom, az a baj, hogy nem ér le), hanem a talpad. Hátulról pedig ne térdeljen, hanem állva csináljátok.
2022. okt. 17. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én 167cm vagyok lehet amiatt sem jò a lovaglò mert kicsi vagyok."

167 már nem is olyan extrém alacsony, az már normál testalkat.

Pont ezért kellene lovaglóban. Csak nem a hagyományos ő a hátán, te a térdeiden szembe vele. Pl ha félig ülő pózban van a pasas, akkor a hasa nem takarja ki, te meg simán bele tudsz ülni. Maradhatsz talpon is közben, ha nem túl nagy a mérete.

Vagy csinálhatjátok oldalról. Mindketten az oldalatokon fekszetek, te felhúzod az egyik lábad, így ferdén felfelé áll a feneked, ő meg hátulról jön, valamennyire rajtad van, de a súlya nagy része az ágyon marad.

Amúgy ha tényleg kíván a pasas, akkor meg fog csinálni, nem a testméretre, meg a kényelmére panaszkodik. Ha rá vagyok kattanva a nőre, akkor az sem zavar, ha -20 fokban, tüskéken térdelve kell elkapnom.

2022. okt. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!