Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi az első kritérium, amit egy pasi külsején átvizsgáltok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 15:02
1/9 anonim válasza:
Nem kell engem vizsgálni, mint a többit. Ramneznek, egyből a pulzus 200on van, mivel látják a verhetetlen pacekom, nagy, kigyúrt test, jóra nyírt szakáll , haj, jó stílus. Nem találnak hibát rajtam. Nem atlag Józsi vagyok, 35 éves, aputest, gázos New yorkeres cuccokban
3/9 anonim válasza:
Szeva Jocó, mi újság a telepen?? Tesvírek megvannak?
4/9 anonim válasza:
összeségébe nézem meg. Legyen "egyben". Tudjon normálisan felöltözni. (ápolt legyen). Legyen kisugárzása. Meg ami nekem fontos az a szem és a mosoly és az szép fogsor. Sajnos ha az kirbe gurba akkor bármilyen jó pasi nincs esélye...
6/9 anonim válasza:
Szem, arc, tekintet, fogak, kezek, testalkat egyben.
Golddiggernél: óra, öv, cipő, kabát, ruha - a többit letojja csak sok legyen a dellád.
7/9 anonim válasza:
Hiába tereltek, látom, hogy a dudorra mered mind, ahogy nem arra nézek.
8/9 anonim válasza:
Alkat és öltözködés. Rengeteget elmond.
9/9 anonim válasza:
Csak a kisugázás. Vonzódtam én már mindenféle férfihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!