Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizók, nálatok mik a kritériumok egy prosti kiválasztásánál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 11:28
1/17 anonim válasza:
Én eleve beállítok szűrőket a keresésnél (legyen mélytorok, kényszerfrancia, szájbaélvezés, esetleg még 1-2 dolog), de akik ennek megfelelnek, ott egyértelműen a külső dönt. Arc, szem, alkat.
2/17 anonim válasza:
A lány külseje mellett nekem a bemutatkozása is fontos! Ha azt látom, hogy csak annyi szerepel ott, hogy egy kedves rossz lány vár, akkor hiába csinos, tovább keresgélek…
3/17 anonim válasza:
Aki ránézésre szimpi, már mint személyesen. Mert a képek általában nem túl reálisak. Meg az adatok se tudok olyat aki már vagy 10 éve 36 éves és a kêpeket sem frissítette.
4/17 A kérdező kommentje:
és általában a lakóhelyetektől messzebb mentek prostihoz, vagy fontos hogy közel legyen?
2021. máj. 21. 12:29
5/17 anonim válasza:
Átlagos diáklánynak nézzen ki, a fitnesz modell kinézetűek (műmell, kacsaszáj, szemöldök tetkó, meg még sok másik, kockás has, testékszer, sok sporttól arcvonások keményednek, stb.) nem tetszenek. Előny még ha friss hús és nem vállal gusztustalan extrákat.
6/17 anonim válasza:
Ha jó a csaj, nem a távolság számít, de nem szeretnék fél-egy órát kocsikázni csak ezért :)
7/17 A kérdező kommentje:
6: akkor te a közvetlen közeledben keresgélsz?
2021. máj. 21. 12:41
8/17 anonim válasza:
Nem feltétel, de ne a város másik végén legyen, ha lehet, Budapest azért nem olyan kicsi. :)
De ha másik kerületben van, az nem akadály, de nem is előny.
10/17 anonim válasza:
Legfontosabb, hogy a fotója hiteles legyen. A legtöbb prosti sajnos olyan fotókat tölt fel, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Voltam már úgy, hogy azt hittem rossz helyen járok, mert egy ragyás arcú, szőkített c*gányasszony nyitott ajtót, aki semennyire se hasonlított a képeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!