Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehetne olyan nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne olyan nőkkel ismerkedni,akik komoly kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés

Munkahelyen nem megy,mert nincsenek.

Iskolába nem járok.

Társkereső nem megy,mert nem írnak vissza.Tapasztaltam. Komolytalan és személytelen.

Buliban túl felszínes az egész szituáció.Járjak hobbiközösségekbe?pl tánc?

Mi legyen?Unom már ezt a mókuskerék életet.Magányos vagyok.

2022. okt. 15. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bingóóóóóó - megválaszoltad magadnak a kérdést :) Járj közösségbe, legyenek ismerőseid, barátaid, minél több embert ismerj meg. Tánc, túrakör akármi a lényeg, hogy legyen közösség ahova eljársz és új embereket tudsz megismerni.
2022. okt. 15. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel a problémával nem vagy egyedül... Én is nézegetek keresgetek de egyszerűen 0 nem találok olyan csajt aki tud tervezni vagy a holnapnál előréb lát... Persze ezek is jók egy éjszakára de ennél többre nem...
2022. okt. 15. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szivembol szolt ez a kérdés. Evek ota keresem az igazi. Volt 2 kapcsolatom is tinderrol/badoorol, masfél, és majdnem egy éves, de nem voltak az igaziak. Ujonnan meg már abszolut ne mjon be a dolog. Minden pont ugy ahogy leírtad. Ezen a héten valahogy egyszeruen eljártam magam csavarogni, mert meguntam hogy a haverokkal nem tudok tervezni. Elmentem magam enni, magam szinházba, magam beultem restibe szinház után. 2 alkalombol mind a ketto nap osszeakadt a szemem egy-egy helyes mosolygos csajjal. igaz nem mentem oda hozzájuk, mert úgy voltam, hogy nem akarok az elso adando alkalomra ráugorni, adok kis idot magmanak magamba szívni az uj energiákat, de leckének nagyon jo volt, hogy amit társaságba kerulsz, sokkal, 10x tobb esély van mindenre. Amikor elfogadtam a sorsom, épp nem vártam, akkor jott a 2 tekintet. Magam is megfásult lettem és keresem a boldogságot, de az ilyen dolgok energiát adnak. Ugy hogy csak igaz én is megtorve, de ezt tudom mondani, hogy csakis eloben lehet a legkonnyebben. Persze oda kell aztán a bátorság odamenni, leszolitani és beszélni vele.

31F

2022. okt. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!