Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene nektek komoly kapcsolatra olyan nő,aki párhuzamosan három emberrel jár össze szexelni,plusz kalandok?
Ha egy kapcsolat mellett tart 3 faszt + ami beesik, azt a legnagyobb jóindulattal is max laza, vagy nyitott kapcsolatnak lehetne nevezni, de komolynak semmiképp nem. Amúgy ha őt se zavarja, hogy mellette én is azzal kefélek akivel akarok, nem zavarna engem se. De innentől ez meg nem komoly kapcsolat lenne, csak egy barát lennék, aki közbe beteszi.
29F
Nem.
Lehet akármilyen jó nő valaki, ha r@banc vagy csak az volt a múltban nincs hozzá gusztusom hogy én legyen a balekja, aki komolyan veszi.
Hát az biztos, hogy a bizalmat nehezebb lenne felépíteni, de adnék egy esélyt, aztán úgyis kiderülne szerintem viszonylag rövid idő alatt, hogy ő megelégszik-e egy farokkal, meg hogy én el tudom-e a témát engedni.
29F
Semmi kifogásom nem lenne. Izgatna hogy egy "hotwife" feleségem lenne.
Bár az az igazság hogy csak akkor tudnám elviselni hogy mással szexel, ha én is ott lehetnék és láthatnám, tudnék róla.
Valójában éppen azon vagyok hogy a feleségemmel bevegyünk egy férfit harmadiknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!