Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kellene nektek komoly kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene nektek komoly kapcsolatra olyan nő,aki párhuzamosan három emberrel jár össze szexelni,plusz kalandok?

Figyelt kérdés
Vagy túl könnyűvérűnek gondolnátok?
2022. okt. 2. 18:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább szerető lennék. De csak akkor, ha extrém ízlése van. :D
2022. okt. 2. 19:39
 12/21 NTBS ***** válasza:
Komolyra nem, alkalmira esetleg.
2022. okt. 2. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Komolyra tuti nem! Előbb fejezze be ezeket a dolgokat, addig ne is ismerkedjen senkivel komolyan!
2022. okt. 2. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy kellene, semmi kedvem egy szifiliszhez vagy más betegséghez amit innen-onnan össze szed.
2022. okt. 2. 20:12
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Biztos nem. Nem szeretek nemibeteg-gondozóba járni.
2022. okt. 2. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kalandoztam egy csajjal nyár végéig év elejétől. Utalt többször rá hogy akar orgiázni, és elmondta már az elején, hogy nem tudja egy férfival elképzelni az életét. Tudtam, hogy ez csak szex lesz. Kicsit megkedveltem a végére, de utolsó talin láttam, hogy snapen vannak értesítései, miközben azt csak miattam szedte le amikor még anonim beszéltünk. Úgyhogy gyanús volt, hogy már kalandozott mellettem, főleg mert az utolsó 2 hónapban egyszer találkoztunk csak. Szóval van ilyen. Szívesen összejárogatnék a csajjal, akiről szó van, ha jó bőr, de nem mennék bele komolyba. Ez csak egy ribizli
2022. okt. 2. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Kinek milyen a szexualitása... volt olyan párom akit "olyan" buliban ismertem meg (swingerben) és ott nem csak három ember volt :D
2022. okt. 2. 22:11
 18/21 Mkdir ***** válasza:
Hát a nagy többségnél benne lenne a szálka ami miatt bele se mennék, és ha mégis akkor hamar féltékenység lenne a dologból. Meg persze ott vannak még a perverzek, nekik meg mindegy. Egyébként ha egy nő ennyi férfit tart és mellette kalandozik, erősen kétlem, hogy a hűség koronázatlan királynője lenne hirtelenjében. Mivel vagy lelki okai vannak vagy fehérmájú. Egyik sem múlik el hipp-hopp csak azért mert valaki komolyan venné. Eninkabb hallgatnék erről.
2022. okt. 3. 00:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Okés csinálja, de akkor majd én is három nővel fogok időnként összejárni + kalandok 😃
2022. okt. 3. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:

én két csávót ismertem, akinek ilyen párja volt. Az egyiket még fiatal koromban, egy nagyon aktív, jóképű, komoly sportoló, akivel egy egy hetes bulizós túrán haverkodtunk össze és elmondta, hogy van egy fix kapcsolata, de távkapcs, és a nője nem igazán bírja ki 1-2napnál tovább szex nélkül és tudja jól, hogy hétközben összefekszik csomó másik pasival, de hétvége az övé és nem tud ellene tenni, nem lesz feleség belőle, de jó vele így is.

Másik egy aktív swingeres csávó aki házibulikat is szervez (mi is voltunk nála egyszer) és ott a nője is olyan, hogy hiába van aktív szex, "élnek együtt", a nőnek szüksége van kalandokra. Megoldják a legtöbbet swingerben, de tudja a csávó hogy ennek ellenére a nő szervez magának titkos találkákat. Viszont őt sem kell sajnálni, mert azért neki is igénye van, hogy néha másnak a nőjét dugja, de ahogy kivettem, a nője merészebb nála és gondolom picit ez böki a csőrét.

2022. okt. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!