Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene nektek komoly kapcsolatra olyan nő,aki párhuzamosan három emberrel jár össze szexelni,plusz kalandok?
én két csávót ismertem, akinek ilyen párja volt. Az egyiket még fiatal koromban, egy nagyon aktív, jóképű, komoly sportoló, akivel egy egy hetes bulizós túrán haverkodtunk össze és elmondta, hogy van egy fix kapcsolata, de távkapcs, és a nője nem igazán bírja ki 1-2napnál tovább szex nélkül és tudja jól, hogy hétközben összefekszik csomó másik pasival, de hétvége az övé és nem tud ellene tenni, nem lesz feleség belőle, de jó vele így is.
Másik egy aktív swingeres csávó aki házibulikat is szervez (mi is voltunk nála egyszer) és ott a nője is olyan, hogy hiába van aktív szex, "élnek együtt", a nőnek szüksége van kalandokra. Megoldják a legtöbbet swingerben, de tudja a csávó hogy ennek ellenére a nő szervez magának titkos találkákat. Viszont őt sem kell sajnálni, mert azért neki is igénye van, hogy néha másnak a nőjét dugja, de ahogy kivettem, a nője merészebb nála és gondolom picit ez böki a csőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!