Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos alkatú lány szexelne átlagos alkatú férfival?
21. Nem feltétlenül, de benne van a pakliban. Ahogy a szép nők részéről is, ugye. :)
Nekem volt exem aki sportoló volt, majd minden izmát felélte évek alatt, végül csak nagydarab lett és husos. Hát nem tudom, emberileg tényleg csalódás volt. De nem külső alapján ítélek.
23. Sajnos sok ember igen, ilyen árak mellett. Amikor megéri Szlovákiában vennem vajat meg tojást, az no comment!
Én is mondhatni rosszul élek, mivel édesanyám egyedül nevel Kiskorom óta és a lakhatási körülmények sem átlagosak, de ez van. Én sportolok, edzek heti többször. Már -11kg, PCOS betegség mellett. Múltkor kiakadtak azon, mennyit eszem. Hogy egy főétel felét sem tudom, de hát összeszűkült a gyomrom is.
Semmi köze ennek a külsőhöz. Ronda pasik is lehetnek ugyanolyan megbízhatatlanok és izmos pasik is lehetnek jószívűek, hűségesek. Itt pont te vagy az, aki a külső alapján akarja leírni őket.
Egyébként meg a férfiak is inkább választják a szép, csinos nőt, mint egy csúnyát, akkor is, ha az előbbi egy gonosz, hisztis, megbízhatatlan ribi.
25. Ezért a férfiak szerintem is felszínesebbek :D
Most ezzel pont ezt támasztottad alá. Az ilyen meg is érdemli, hogy egy szép de belül rothadó "nővel" vagyis sárkánnyal küzdjön, akár egy életen át :DD !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!