Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sportos alkatú lány szexelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos alkatú lány szexelne átlagos alkatú férfival?

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 21:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Csak akkor ha annak az átlagos alkatú férfinek azért erős vázizomzata van. Akkor az se baj ha csak 170 centi az illető és amúgy egy full alkoholista nőgyűlölő gyökér.
2022. okt. 15. 23:52
 12/26 Gymnospermatophyta ***** válasza:

9:

Szoktam válaszolgatni itt (is). :)

2022. okt. 15. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:
51%
Én sportos vagyok, inkább az izmos pasikat szeretem. Átlagos alkatúval csak akkor szexelnék, ha 30 éves leszek és addig nem találok párt, de már gyereket szeretnék és akad egy gazdag átlagos alkatú pasi. Na, akkor lehet róla szó, de egyelőre nem kell megalkudnom.
2022. okt. 16. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:

11. Persze, mert azt nagyon lehet tolerálni! Az ilyet a legtöbb nő messziről kerüli.. szerencse, hogy az alkoholizmusnak vannak külső jelei is.

Tudom, hogy irónia, de nagyon N vicces. Főleg nem akkor, ha nem tudod milyen ebben élni...

2022. okt. 16. 11:34
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem, mert megbomluk a tér-idő kontínum és annak beláthatatlan következményei lehetnek. MAGASSÁGOS...EGEK!

Persze. Hogyne lehetne. Az izlésük változó.

2022. okt. 16. 11:43
 16/26 anonim ***** válasza:
10. Ezzel teljesen egyetértek. Ha egy nőn 5-10kg van, már el van küldve a francba :D
2022. okt. 16. 11:44
 17/26 anonim ***** válasza:
#16 nagyon nehéz pont ideális súlyban lenni. Ha nagyon vékony vagy, akkor azért csesztetnek, ha van rajtad plusz, akkor azért. Van egy kb. 3 kg-s súlytartomány, ami pont ideális, na azt kell eltalálni és tartani.
2022. okt. 16. 12:04
 18/26 anonim ***** válasza:
17. Őszintén? A nők 60-70%-a küzd valamilyen hormonális betegséggel. Nem az ő hibájuk, hisz az orvost nem érdekli és nem végez különösebb vizsgálatokat sem.
2022. okt. 16. 12:20
 19/26 anonim ***** válasza:
#18 azért az a 60-70% erős túlzás. A legtöbben azért túlsúlyosak, mert túl sokat és egészségtelenül esznek + nem sportolnak vagy nem eleget. Hormonproblémásnak én inkább a 20%-ukat mondanám.
2022. okt. 16. 12:30
 20/26 anonim ***** válasza:

19. Nő vagyok, pontosan tudom milyenek a nőgyógyászok az SZTKban. Felir egy kúpot, ami jó vagy nem, plusz egy kenőcsöt azt csá. Gyere vissza, ha nincs baj. Engem 2 ÉVIG!! kezeltek félre, hogy candida. Aha, nagyon nem az volt. Több hónapig nem szexelhettem, kb már én féltem tőle hogy az exem elhagy. (Ma már nem bánnám, de na)

Az orvos egy kenetet nem vett le, tenyésztésre! Nekem kellett elmennek Budapestről Debrecenbe egy doktornőhöz, aki segített kezelni.

Nem egy női ismerősöm panaszkodik hogy nem látják el rendesen, ha még megvan a baj, bunkón is viselkednek vele.

Arról nem is beszélve, hogy a magant nem mindenki tudja megfizetni, ilyen rossz fizetesekkel ebben az országban.

Amiről te beszélsz evési zavar, az kisebb szerepet játszik a női betegségekben. A legnagyobb probléma a stressz, ettől termelődik több hormon is ami túl terheli a mellékvesét is. (Cortisol hormon.)

2022. okt. 16. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!