Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos alkatú lány szexelne átlagos alkatú férfival?
9:
Szoktam válaszolgatni itt (is). :)
11. Persze, mert azt nagyon lehet tolerálni! Az ilyet a legtöbb nő messziről kerüli.. szerencse, hogy az alkoholizmusnak vannak külső jelei is.
Tudom, hogy irónia, de nagyon N vicces. Főleg nem akkor, ha nem tudod milyen ebben élni...
Nem, mert megbomluk a tér-idő kontínum és annak beláthatatlan következményei lehetnek. MAGASSÁGOS...EGEK!
Persze. Hogyne lehetne. Az izlésük változó.
19. Nő vagyok, pontosan tudom milyenek a nőgyógyászok az SZTKban. Felir egy kúpot, ami jó vagy nem, plusz egy kenőcsöt azt csá. Gyere vissza, ha nincs baj. Engem 2 ÉVIG!! kezeltek félre, hogy candida. Aha, nagyon nem az volt. Több hónapig nem szexelhettem, kb már én féltem tőle hogy az exem elhagy. (Ma már nem bánnám, de na)
Az orvos egy kenetet nem vett le, tenyésztésre! Nekem kellett elmennek Budapestről Debrecenbe egy doktornőhöz, aki segített kezelni.
Nem egy női ismerősöm panaszkodik hogy nem látják el rendesen, ha még megvan a baj, bunkón is viselkednek vele.
Arról nem is beszélve, hogy a magant nem mindenki tudja megfizetni, ilyen rossz fizetesekkel ebben az országban.
Amiről te beszélsz evési zavar, az kisebb szerepet játszik a női betegségekben. A legnagyobb probléma a stressz, ettől termelődik több hormon is ami túl terheli a mellékvesét is. (Cortisol hormon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!